עזרה במידי וכרטיס קול

תורה ציווה

משתמש חדש
שלום לכם אני מבקש מהמומחים שיסבירו לי בדיוק א. למה משמש כרטיס קול ?
ב. האם אפשר לחבר כרטיס קול למחשב נייד?
ג. מה זה מקלדת מידי שמחברים למחשב?
אשמח לתשובות ברורות תודה!!

אלפא ביתא

משתמש צעיר
א. בכל מחשב יש כרטיס קול פנימי. מה בעצם עושה כרטיס הקול? ממיר את גלי הקול המוקלטים למידע ממוחשב. הבעיה בכרטיסים המובנים שהם לא ממירים את גלי הקול בצורה איכותית ולכן הם טובים בדר''כ רק להקלטות ביתיות. מסיבה זו כל מי שרוצה להקליט מקצועי- צריך לחבר למחשב כרטיס קול חיצוני, שהוא ממיר את גלי הקול בצורה מאד מדויקת למידע ממוחשב.
ב. אפשר לחבר כרטיס קול למחשב נייד. זה חיבור usb רגיל בדר''כ.
ג. מקלדת מידי יכולה להיות גם אורגנית פשוטה... מה שקובע אלו צלילים יצאו ממנה אלו הכלים הוירטואליים שמותקנים על המחשב.

תורה ציווה

משתמש חדש
א. תודה רבה על כל ההסבר!!!
ב. מאיפה אני קונה כרטיס קול איכותי במחיר סביר (200 שח) ושל איזה חברה
ג. מאיפה אני קונה מקלדת מידי איכותית ??

אלפא ביתא

משתמש צעיר
ב-200 ש''ח אין שום כרטיס קול איכותי לפי מה שידוע לי.
לי יש אולפן ביתי - לא משהו של מאות אלפי שקלים השקעה- והכרטיס קול עלה לי משהו כמו 2500 ש''ח.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה