דרוש מידע עזרה במחיר למשתכן

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח להבין מהמומחים כאן
זכיתי בדירה בבאר שבע והמחיר שמצוין באתר ההגרלות הוא 12000 שח למטר וזה לפני הנחה של 20 אחוז או 300 אלף שח
בשבוע הבא אני אמור לבחור דירה והנציג של הפרויקט אומר שהמחיר הוא 12500 למטר אחרי ההנחה והסביר שבאתר של המחיר למשתכן החישוב של הדירה שונה
אשמח להבין במה מדובר

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אשמח להבין מהמומחים כאן
זכיתי בדירה בבאר שבע והמחיר שמצוין באתר ההגרלות הוא 12000 שח למטר וזה לפני הנחה של 20 אחוז או 300 אלף שח
בשבוע הבא אני אמור לבחור דירה והנציג של הפרויקט אומר שהמחיר הוא 12500 למטר אחרי ההנחה והסביר שבאתר של המחיר למשתכן החישוב של הדירה שונה
אשמח להבין במה מדובר
מה מספר ההגרלה?

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אז מה אני אמור לעשות ?
מה אני יוכל לומר לו הוא טוען שהוא נציג של המחיר למשתכן

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח לשלוח לך את הקישור לאתר של הפרוייקט אולי תבין דרך זה

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ממה שאני רואה נותרו רק דירות 5 חד' בגודל ממוצע של כ120 מ"ר.
בדקתי לדוגמא את דירה 10 בבנין 141A - הדירה היא 119 מ"ר + מרפסת 13 מ"ר + מחסן 6 מ"ר + חניה אחת, והמחיר שלה הוא 1,234,259 ש"ח.
המחיר הנ"ל (בחישוב המרפסת, המחסן והחניה) משקף מחיר למ"ר של כ9.6K. כך שבאמת יש הנחה של 20% על המחיר של 12,019, וכמו שכתבתי.

• תודה
Reactions: szn

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ממה שאני רואה נותרו רק דירות 5 חד' בגודל ממוצע של כ120 מ"ר.
בדקתי לדוגמא את דירה 10 בבנין 141A - הדירה היא 119 מ"ר + מרפסת 13 מ"ר + מחסן 6 מ"ר + חניה אחת, והמחיר שלה הוא 1,234,259 ש"ח.
המחיר הנ"ל (בחישוב המרפסת, המחסן והחניה) משקף מחיר למ"ר של כ9.6K. כך שבאמת יש הנחה של 20% על המחיר של 12,019, וכמו שכתבתי.
עכשיו אני מבין את הטעות שלי
אני חשבתי שמה שרשום 119 מטר זה כולל הכל
ישר כח עצום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה