איך אני אדע מה המילה?אתה משתמש בפרומפט במילה שאסורה לשימוש ע"י לאונרדו
אם הפרומפט לא נראה לך בעייתי - שים אותו כאן וננסה לעזוראיך אני אדע מה המילה?
אולי מלאך המוות (מחד גדיא) לא טוב בליאונרדו....זה לאתגר אז אני אשלח לך בפרטי
אולי מלאך המוות (מחד גדיא) לא טוב בליאונרדו....
וגם כנראה שוחט לא מתקבל טוב
אני ניסיתי לעשות את האתגר השישי של הבינה (בסוף עשיתי באתר אחר)אתה משתמש בפרומפט במילה שאסורה לשימוש ע"י לאונרדו
אם אין לכם בעיה לשים כאן את הפרומפט ננסה לעזוראני ניסיתי לעשות את האתגר השישי של הבינה (בסוף עשיתי באתר אחר)
וגם לי היה כתוב שיש שגיאה.
למה שיהיה כתוב שגיאה...??
ביקשתי ממנו שיצור לי תמונה של שעון מחולק לעונות השנה (ברור שנתתי עוד קצת פירוט...)
יכול להיות שיש עוד סיבות אחרות??
אני לא זוכרת מה היה כתוב בפורמט...אם אין לכם בעיה לשים כאן את הפרומפט ננסה לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: