עזרה עזרה בכיוונון גיטרה

zap

משתמש צעיר
שלום רב,
בבקשה, מי מתמצאת בגיטרה ועם ניסיון ויש לה טיונר, שמוכנה לעזור חסד לכוונן גיטרה אקוסטית שנמסרה עבור נערה מתבגרת (עם כל המשתמע מכך) ממשפחה ברוכת ילדים. היא מחוץ לעיר, ואשמח למסור לה אותה מכוונת. (היא מעוניינת לנגן בה וללמוד לבד משמיעה - אבל זה כבר התייעצות נפרדת). עדיף ממרכז בני ברק (זכרון מאיר).
תודה רבה! תזכו למצוות!

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מצורף קישור לטיונר אונליין- כתוב שם על כמה צריך להיות כל מיתר ואז פשוט לנגן ולראות האם להגביה (למתוח יותר) או להנמיך (לשחרר)
מיתר 1 זה הראשון מימין ומיתר 6 זה השמאלי ביותר
בהצלחה!

(:Tehila

משתמש חדש
אני יכולה לכוון לה,
אבל נראה לי שכדאי לה לקנות טיונר
זה לא דבר יקר.
גיטרה צריך לכוון כל הזמן.
אם יש לך אורגנית בבית אפשר לכוון לפי שמיעה
אבל זה קצת יותר מורכב.
ואם יש לך טיונר את מצמידה אותו לגיטרה
ומכוונת את המיתרים לפי הרשימה-
המיתרים הם- מהעבה לדק
מי E
לה A
רה D
סול G
סי B
מי E

בהצלחה!

שירה עבאדי

משתמש פעיל
שלום רב,
בבקשה, מי מתמצאת בגיטרה ועם ניסיון ויש לה טיונר, שמוכנה לעזור חסד לכוונן גיטרה אקוסטית שנמסרה עבור נערה מתבגרת (עם כל המשתמע מכך) ממשפחה ברוכת ילדים. היא מחוץ לעיר, ואשמח למסור לה אותה מכוונת. (היא מעוניינת לנגן בה וללמוד לבד משמיעה - אבל זה כבר התייעצות נפרדת). עדיף ממרכז בני ברק (זכרון מאיר).
תודה רבה! תזכו למצוות!
טיונר זה לא דבר יקר.
יש טיונרים של חב’ טובות שעולים בין 60-100 ₪
גיטרה, מכוונים אותה כל הזמן, זה לא חד פעמי...
ועוד עצה: וזה לא קל בכלל להתחיל לנגן על גיטרה אקוסטית, עדיף להתחיל עם קלאסית.
אני התחלתי לנגן על קלאסית ורק אחרי שידעתי לנגן כמו שצריך והאצבעות לא כאבו, עברתי לאקוסטית.
המון הצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה