עזרה בחסות;

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אני עוזר לארגן איזה דינר למוסד מסוים ואנכנו רוצים שחברות יקחו חסות וכך לחסות את ההוצאות של האירוע.
עכשיו אנחנו אף פעם לא עשינו את זה ואין לנו מושג איך ומה לעשות
אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון כאן בפרום זה בכל אופן אני חושב שרחוק מאוד לא הגעתי וטח יהיה פה מי שיוכל לעזור לי בזה

תודה
ברכה והצלחה

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
תנסו חברות גדולות- קופות חולים, ויזה כאל, תנובה שטראוס וכו'
או חברות קטנות יותר עם זיקה למוסד .

ואל תתייאשו מתשובות שליליות - בסוף תגיעו לזה שיגיד כן!!!!!!!!!

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
1. למעשה מדובר בדינר שלא יהיה יותר מ350-400 אנשים כולל גברים נשים האם גם בציבור קטן כזהה נראה לכם שלא להתייאש??
אני שואל כדי לדעת האם כדי לי בכלל להתחיל עם זה

2. בא נגיד שאני מתקשר לחברת תנובה למי להתקשר מה לומר איך לומר איזה מחלקה לבקש וכו' וכו' אם אתם יכולים לעזור לי לכוון אותי זה יעזור לי מאוד

תודה רבה

שרהה

משתמש פעיל
לא רוצה לייאש, אבל בעלי ניסה פעם לארגן חסות לדינר בכמות אנשים דומה
ולא הצליח
אבל אני חושבת שקשרים עם מאכרים יעזור אולי
בהצלחה

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
חברות פרסום.

!music

משתמש צעיר
נכתב ע"י IE;2379733:
1. למעשה מדובר בדינר שלא יהיה יותר מ350-400 אנשים כולל גברים נשים האם גם בציבור קטן כזהה נראה לכם שלא להתייאש??
אני שואל כדי לדעת האם כדי לי בכלל להתחיל עם זה

2. בא נגיד שאני מתקשר לחברת תנובה למי להתקשר מה לומר איך לומר איזה מחלקה לבקש וכו' וכו' אם אתם יכולים לעזור לי לכוון אותי זה יעזור לי מאוד

תודה רבה

1.מן הסתם ככל שמספר המשתתפים יותר קטן החברות הגדולות יראו פחות נכונות לסייע
לשם השוואה באירוע שארגן קול חי בשבוע שעבר באיצטדיון ארנה בהשתתפות 8000 איש
היה להם די קשה להשיג חסויות..
2.צריך לפנות למחלקת שיווק או קשרי לקוחות ולהסביר עד כמה הכח של הדינר גדול וכו' וכו'
בהלחה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה