עזרה עזרה בחיבור מדפסת למחשב- דחוף...

racheli.

משתמש פעיל
שלום לכולם,
צריכה עזרה בחיבור מדפסת למחשב עבור חברה טובה שלי. (אין לה במחשב חיבור לאינטרנט ויכול להיות שמזה הבעיה...)
היא קיבלה את המדפסת מחברים ואין לה דיסק התקנה.
היא חיברה את המדפסת למחשב ואז נשמע קליק, מה שמראה שהחיבור תקין.
היא נכנסה ללוח הבקרה -> התקנים ומדפסות -> הוסף מדפסת -> המחשב לא זיהה אוטומטית את המדפסת המחוברת. (וזה בסדר)
ולכן היא לוחצת על 'המדפסת הרצויה אינה רשומה' ונפתח לה חלון חדש.
ומתוך כל האפשרויות היא בחרה באפשרות של 'הוסף מדפסת מקומית או מדפסת רשת עם הגדרות ידניות' (היה נראה לי הכי מתאים מכל האופציות)

1594886173941.png

ואז היא בחרה ביציאת USB כמו בתמונה:

1594886157394.png

והיא לחצה על 'הבא'
ושם אמור להופיע לה כמו אצלי רשימה של חברות המדפסות כדי לבחור את החברה של המדפסת שלה. כמו בצילום מסך מטה (הצילום הוא מהמחשב שלי)

1594888914015.png

ובמקום הרשימה שהופיע אצלי, מופיע לה 3 יצרנים בלבד: Adobi, Generic, Microsoft. והחברה של המדפסת שלה- Brother אינה נמצאת ברשימה. מדוע?
אשמח מאד מי שיכול לעזור לנו.
תודה רבה!

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
שתחפש באינטרנט דרייבר למדפסת
(לכתוב בגוגל את שם המדפסת + דרייבר. התוצאה הראשונה אמורה להיות האתר הרשמי של החברה)

YAAKOVSAS

משתמש רשום
זה תלוי בעידכוני וגרסאות וינדוס לא בכולם יש דרייברים של אותם מדפסות, וכאמור יש להוריד דרייבר ספציפי מהרשת, אפשר אח"כ להתקין לא מקוון

racheli.

משתמש פעיל
שתחפש באינטרנט דרייבר למדפסת
(לכתוב בגוגל את שם המדפסת + דרייבר. התוצאה הראשונה אמורה להיות האתר הרשמי של החברה)
זה תלוי בעידכוני וגרסאות וינדוס לא בכולם יש דרייברים של אותם מדפסות, וכאמור יש להוריד דרייבר ספציפי מהרשת, אפשר אח"כ להתקין לא מקוון

ואחרי שמתקינים את הדרייבר המדפסת אמורה להופיע ברשימת מדפסות?

racheli.

משתמש פעיל
@טילון @YAAKOVSAS
אני מנסה להוריד את הדרייבר ואיני מצליחה כי הדרייבר כבר קיים במחשב שלי. (אם הבנתי נכון את ההודעה...)
מה עושים?

1594905744170.png

קבצים מצורפים

• 1594905744294.png
    1594905744294.png
    KB 44.9 · צפיות: 14

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
המדפסת חוברה למחשב כשהוא היה מחובר לאינטרנט?

racheli.

משתמש פעיל
המדפסת חוברה למחשב כשהוא היה מחובר לאינטרנט?
המדפסת היא של חברה שלי והיא מנסה להתקין את המדפסת למחשב שלה שהוא ללא אינטרנט,
ולכן אני מנסה להוריד את הדרייב במחשב שלי כדי להעביר למחשב שלה ולהתקין שם.

racheli.

משתמש פעיל
התקנתי את הדרייבר ובסוף ההתקנה קופצת לי ההודעה הבאה:

1595234182319.png

ניסיתי בכולופן להיכנס שוב להוספת מדפסת (אולי הדרייבר כן עודכן) ועדיין המדפסת החדשה לא מופיעה שם.
@טילון @YAAKOVSAS @נעמי20
תוכלו להגיד לי מה הבעיה?
תודה רבה!

מוטי הנדל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כפי הנראה מערכת ההפעלה ווינדוס 10 לא תומכת במדפסת הזו.
תיכנסי למאפיינים של הדרייבר שהורדת, ותלחצי על תאימות לווינדוס 8, לאשר ולהפעיל את המחשב מחדש.
מצורף אחד נוסף אולי יעזור.

קבצים מצורפים

• 3e0bf60b64568b11ff865fd1abc9df4c.zip
    1.7 MB · צפיות: 10

racheli.

משתמש פעיל
כפי הנראה מערכת ההפעלה ווינדוס 10 לא תומכת במדפסת הזו.
תיכנסי למאפיינים של הדרייבר שהורדת, ותלחצי על תאימות לווינדוס 8, לאשר ולהפעיל את המחשב מחדש.
מצורף אחד נוסף אולי יעזור.
סתם שאלה,
הטכנאי שקנינו ממנו את המחשב לא היה אמור להתקין לנו את כל הדרייברים על המחשב?
למה אדם פשוט כמוני צריך להתעסק עם זה....?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
לפי מה שכתוב באתר של החברה, בווינדוס 10 המחשב אמור להתקין את המדפסת אוטומטית (בתנאי שהוא מחובר לאינטרנט כמובן). אני מניחה שזו גם הסיבה שהטכנאי לא התקין.
לדעתי צריך להשאיל ממישהו נטסטיק, לחבר את המדבספת כשהמחשב מחובר לאינטרנט, ואז הדרייבר יותקן ושלום על ישראל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה