יש אפשרת אבל הכרטיס זיכרון עובד או זה מתחבר למחשב??הבעיה שינו את הקוד אצלי בטלפון וזה לא עובד...
זה קוד שאמור להיות לכולם?
כי ניסיתי ולא עובד
השאלה שלי עם יש משהו אחר שאפשר לעשות
קודם מאפסים את הפלאפון על ידי לחיצה על המקשים # #7780* (הסדר הוא משמאל לימין) ואז אחרי שמשחזר לוחצים 12345.יש לי טלפון נוקיה 208 ונידלק לי הבלוטוס שאוכל מלאא בטריה
יש אפשרות להכין קובץ שיכבה לכם את הבלוטוס אבל צריך דרך להכניס את זה לפלפוןזה לא מחובר לא למחשב ולא לכרטיס זיכרון וזה נוקיה כשר
מה עושים
מה שעתיתי על האיפוס זה מגיע לשחזור הגדרות וזהו ...
קודם צריך מחשב אם בלוטוס או מכשיר אם בלוטוס שאפשר לשילוח מימנו קבצים עכשו צריך להפוך את הבלוטוס לגלוי ע"י קוד #9990#* עכשו לחפש ע"י המחשב או הפלאפון השני את הנוקיה 208 ולעשות התמה אם הגעתם עד לכאן תעדכנו.יש לך מושג אולי איך [אפי שזה מסובך]
זה לא אמור למיצו אותוהמכשיר השני מצא את הטלפון אבל הטלפון לא מוצא אותו (הטלפון כשר)
אא לכבות ולהדליק?הבעיה שינו את הקוד אצלי בטלפון וזה לא עובד...
זה קוד שאמור להיות לכולם?
כי ניסיתי ולא עובד
השאלה שלי עם יש משהו אחר שאפשר לעשות
אז מה לעשות תכלסזה לא אמור למיצו אותו
אם יש בעיות תנסה קוד ושהפלאפון השני ימצא אותו לפני שאתם עושים התמה תכבו ותדליקו את הכשר
זה כשראא לכבות ולהדליק?
לכבות את הבלוטותאא לכבות ולהדליק?
תנסה קוד ושהפלאפון השני ימצא אותו לפני שאתם עושים התמה תכבו ותדליקו את הכשראז מה לעשות תכלס
אם המכשיר היה אצלי יוכל להיות שאיתי מצליחזה לא עשה שום דבר שכיביתי והדלקתי
המכשיר כותב שלא ניתן לבצע התאמה קוד פין או סיסמא שגויים מה זה אומר?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: