אולי אפשר להתייעץ עם גודנטל מדגה "ת@klik's תודה
אבל לא ככ צריכה שמות יש לי מהם די והותר...
אלא יותר מי שמרכז מידע כללי
וידע לאמר איזה עו"ד מתאים לאיזו סוג תביעה...
הי,קיבלנו המון המלצות שונות
על כל מיני מכל גווני האוכלוסיה והארץ..
איך נדע במי באמת כדאי לבטוח ולבחור?
מי מרכז את כל הידע בעניין ויכול לעזור לנו להחליט?
תודה מראש
אשמח לשמוע יותר פרטים...אני באופן אישי ממליץ על עו"ד עופר דהן משוהם (אין לי כרגע פרטים מדוייקים שלו אני יכול לברר) הוא ניהל מס' תביעות של פיצויים במשפחה שלי והם היו ממש מרוצים ממנו-גם מהשירות וגם מהתוצאה...
סליחה על האיחור בתשובה.אשמח לשמוע יותר פרטים...
הוא עו"ד לעניני נזיקין רכוש/ ממון או גוף
הוא לוקח לפי אחוזי הצלחה, צריך להגיע אליו לפגישה?
מטפלת גם בפגיעת ממון ולא גוף.רותי רוקח בני ברק מול ביטוח לאומי וחברות ביטוח נלחמה בשבילי כמו אריה
תפנה אלי באישיהי,
אשמח לשמוע המלצה או חו"ד על עו"ד לנושאים האלו
מחפשים עכשיו עו"ד טוב.
יש עוד המלצות או דיס?אני באופן אישי ממליץ על עו"ד עופר דהן משוהם (אין לי כרגע פרטים מדוייקים שלו אני יכול לברר) הוא ניהל מס' תביעות של פיצויים במשפחה שלי והם היו ממש מרוצים ממנו-גם מהשירות וגם מהתוצאה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: