התייעצות עושים ממני צחוק?

• פותח הנושא ELO
  • פורסם בתאריך

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפני שבועיים, קניתי רבעיית טונה בקופסת שימורים(מהסוג הזה שארוזים בתוך קרטון ואז בקופסת שימורים מוארכת)
פתחתי את הרבעיה (היו עטופים בניילון, הוצאתי אחד לארוחת ערב
ומאז הרחתי ריח נוראי בבית, כל חיפוש אחר האשם עלו בתוהו.
עד ש... בערב שבת נגשתי לפתוח חב' טונה נוספת ואני מגלה תולעים וביצים מעל הקופסא והריח היה נוראי.
צלמתי ומיד השלכתי את כל האריזות הנותרות לפח... (ועד היום לא מסוגלת לאכול טונה...)

הגשתי תלונה והבטיחו לי פיצויים... והנה אני מקבלת 2 רביעיות טונה, לא פחות ולא יותר! (להזכירכם, רבעיה אחת, יותר נכון שלשיה השלכתי אחר כבוד לפח)

האמת שממש התאכזבתי, זה כל הפיצויים על עגמת הנפש הזו? מה אתם אומרים? אני יכולה לבקש יותר או שזה הפסגה?

טונה.jpg

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לכאו', עפ"י דין תורה גם זה לא מגיע.
מן הסתם גם להבדיל אא"ה עפ"י חוקיהם.
זה בד"כ ענין של יחסי ציבור שלהם איך החברה רוצה להצטייר, (והאם הם לא חוששים מפרסום שלילי כמו זה).

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הפקות ואירועים
את יכולה לשלוח להם מכתב מכבד ולהסביר להם שאת מרגישה שבתגובה הזאת הם מזלזלים בך.
מנסיון זה עובד.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
כבר עברו יותר מ-10 שנים מהזמן שהיית שולח מוצר פגום ומקבל אספקה לחודש.
השוק השתנה התחרות משתנה, והחברה גם יודעת שאם בחרת אותה יש לך סיבה - וסיכוי קטן שתעבור למתחרים, וגם אם 'תפרסם בעיתון' הנזק הוא מזערי כי אנשים לא ממהרים לשנות הרגלי צריכה (דוגמאות למכביר).
לכן במקרה הטוב שולחים זיכוי לקבל מוצר חדש נוסף מעבר להחזר על המוצר הפגום.

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
השוק השתנה התחרות משתנה, והחברה גם יודעת שאם בחרת אותה יש לך סיבה - וסיכוי קטן שתעבור למתחרים, וגם אם 'תפרסם בעיתון' הנזק הוא מזערי כי אנשים לא ממהרים לשנות הרגלי צריכה (דוגמאות למכביר).
לכן במקרה הטוב שולחים זיכוי לקבל מוצר חדש נוסף מעבר להחזר על המוצר הפגום.
זהו, לכן התפלאתי... כי כשהייתי ילדה (בת 10) הייתי שולחת המון תלונות על שטויות... והייתי מקבלת פיצויים ממש שווים:rolleyes:

כאן, זה היה נראה לי שונה, כי לכאורה מדובר בפגם רציני שגרם לעגמת נפש (ולא, אני לא מסוגלת לקנות שוב את המוצר)

אבל יאללה, לא נורא. שיהיה לכפרת עוונות!

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
הייתי שולחת את התמונה למשרד הבריאות..
ואז נראה מה יגידו....:rolleyes:

• תודה
Reactions: ELO

Rochit

משתמש מקצוען

לפני משהו כמו 7-8 שניפ קניתי טונה של חברה שהייתה אז די חדשה בשוק. והיה לי בתוך אותה רביעיה שלוש קופסאות עם עצמות ענקיות.

התקשרתי להתלונן, והנציגה דיברה כאילו היא לא מאמיה לי, לקחה את כל הפרטים מהקופסא (קוד יצור וכו') ואמרה שישלחו לי הביתה פיצוי.

עד היום לא התקבל....

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לפני משהו כמו 7-8 שניפ קניתי טונה של חברה שהייתה אז די חדשה בשוק. והיה לי בתוך אותה רביעיה שלוש קופסאות עם עצמות ענקיות.

התקשרתי להתלונן, והנציגה דיברה כאילו היא לא מאמיה לי, לקחה את כל הפרטים מהקופסא (קוד יצור וכו') ואמרה שישלחו לי הביתה פיצוי.

עד היום לא התקבל....
והחברה עדיין קיימת? סביר שכן. (ואם לא אז זה מסיבות אחרות)
הציבור השתנה, יכול להיות חברה שכמה פעמים מצאו אצלה סלמונלה, וחברה אחרת של מזון לתינוקות שכמה פעמים מצאו שאריות עופרת בתמ"ל, ועוד ועוד. והציבור רועש שבועיים, עד שעושים מבצע בזול - כולם קונים, וממשיכים הלאה.
החברה יודעת את זה טוב מאוד, ואם יש לה שירות אז היא בכלל מתייחסת ללקוח, ואם אין לה שירות הם אפילו לא נותנים לו זיכוי על המוצר הפגום.

מירי456

משתמש מקצוען
היום הפיצויים שמקבלים ממש מבזים (לעג לרש -תרתי משמע)
הגדילה לעשות חברה של טיטולים שנתנה לי זיכוי לטיטולים במידה שונה (על הגודל שאני משתמשת אין החזר) ובחנות שממוקמת בכל הערים באזורים מרוחקים מהציבור החרדי...
כמה שהסברתי להם שאין לי מה לעשות עם מידה גדולה יותר וחבל לי לבזבז זמן ודמי נסיעה לחנות המרוחקת בשביל מוצר שאין לי בו צורך כרגע, הרגשתי שאני מדברת לקיר, הרי להם מאוד רווחי לתת זיכוי שרב הציבור לא יממש אותו...

הני כגנס

משתמש מקצוען
שבוע טוב
התלוננו בעבר על שקיות מרוקנות באריזת ביסלי - קיבלנו צ'ק של עשרה שקלים:p
התלוננו על בעיה במוצר חלבי - קיבלתי זיכוי של 2 לבן קטן :D
ויש חברות שבכלל לא עונות (הטלפון המייל והפקס פקטיביים):mad:

ולעומת זאת
הכנסנו פחיות למקפיא - אין אזהרה על הפחית שאסור להקפיא
הפחיות התפוצצו במקפיא, שלחנו תלונה עם תמונות
הגיע שליח לבדוק הנושא - אסף את הפחיות הקרועות
וקבלנו
זיכוי ל4 ששיות שתיה מוגזת (ליטר וחצי)
ושני מארזים של 24 פחיות
הבן גילה שבבקבוק שלו חסר מעט (היה נראה פחות מ1.5 ליטר משקה)
וקיבל זיכוי לששיה 1.5 ליטר

צריך לדעת למי להתלונן:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

קליטה טובה

משתמש מקצוען
הפחיות התפוצצו במקפיא, שלחנו תלונה עם תמונות
הגיע שליח לבדוק הנושא - אסף את הפחיות הקרועות
וקבלנו
זיכוי ל4 ששיות שתיה מוגזת (ליטר וחצי)
ושני מארזים של 24 פחיות
הבן גילה שבבקבוק שלו חסר מעט (היה נראה פחות מ1.5 ליטר משקה)
וקיבל זיכוי לששיה 1.5 ליטר
לפני כמה זמן זה היה? איזה חברה זה?

ידע פון

משתמש צעיר
מוזיקה ונגינה
כי כשהייתי ילדה (בת 10) הייתי שולחת המון תלונות על שטויות... והייתי מקבלת פיצויים ממש שווים
אז כנראה סימנו אותך בחברה...!!!
אבל מניסיון כזה דבר שומרים לפחות תמונה אצליך צילום של הבר קוד.
ומודיעים לחברה אחרי ששולחים להם את התמונה, שאם הם לא רוצים שזה יגיע למשרד הבריאות, אזי שיראו להסתדר איתך קודם....
ובשום אופן אתה לא משחרר את המוצר מתחת ידך אפילו לשליח של החברה לפני שיש לך דף חתום על הפיצויים, כבר היו מקרים שחברה אספה מלקוח שניצל עם פלסטיק, ושתיה עם עובש, ואח"כ עשו ממנו צחוק, ואילו במקרים שהלקוח ידע איך לדבר איתם, הוא זוכה בסכום אגדיים!
בד"כ השפה הזו מובנת לכולם!!!

נערך לאחרונה ב:

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אכן, החברות לרוב שולחות 1 תמורת 1 פגום
או מקסימום 2 תמורת 1 פגום
אז
אם זה קל לשלוח כמו מייל / פניה באתר
אני מקדישה 2 דקות
יותר מזה - לא שווה.
(אלא אם הנזק משמעותי כלכלית ושווה להקדיש 4 דקות)

ELO

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אז כנראה סימנו אותך בחברה...!!!
אבל מניסיון כזה דבר שומרים לפחות תמונה אצליך צילום של הבר קוד.
ומודיעים לחברה אחרי ששולחים להם את התמונה, שאם הם לא רוצים שזה יגיע למשרד הבריאות, אזי שיראו להסתדר איתך קודם....
ובשום אופן אתה לא משחרר את המוצר מתחת ידך אפילו לשליח של החברה לפני שיש לך דף חתום על הפיצויים, כבר היו מקרים שחברה אספה מלקוח שניצל עם פלסטיק, ושתיה עם עובש, ואח"כ עשו ממנו צחוק, ואילו במקרים שהלקוח ידע איך לדבר איתם, הוא זוכה בסכום אגדיים!
בד"כ השפה הזו מובנת לכולם!!!
לא נראה לי שסמנו אותי, כי הייתי מתלוננת לחברות ממתקים...:p:rolleyes: לא על טונה...:cool:
אבל מעניין מה שאתה אומר, שווה לי לנסות, מה יזיק?:rolleyes:
תכלס' לא שמרתי את האריזה... (היה ריח נוראי!) יש לי צילום איכותי כולל העטיפה ותאריך ייצור.
יש מה לנסות?
מה בעצם אני צריכה לומר להם שבלי התייחסות מתאימה לעגמת הנפש אני מעבירה את הפניה למשרד הבריאות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה