זה זכותו המלאה
הוא כנראה עשה את זה עד היום מטעמי נוחות
אבל אולי עם בקשה שלך הוא יסכים ......
אבל בכל אופן עם את יוצאת לחל"ת אז הם יחשבו את החודשים לפני החל"ת וזה חודש שעבר
בהצלחה
כיוון שהוא משלם בדר"כ בראשון לחודש, הוא משלם כל חודש שכר של חודש נוכחי עם קיזוזי שעות חוסר של חודש קודם.
מה שקרה עכשיו - הוא רוצה להכניס לתלוש אחד קיזוזי שעות חוסר של חודשיים.
בפרוט:
אני עובדת אצלו מספר חודשים וחסר לי תלוש אחד מלא כדי למקסם את חופשת הלידה.
ולכן - כאשר הוא רצה להוציא אותי לחל"ת (לפני שבוע וחצי) ביקשתי שיתן לי לנצל ימי מחלה חופשה וכו, עד הראשון לרביעי, כדי שיהיה לי תלוש נוסף מלא, והוא אישר.
עכשיו הוא נזכר להגיד לי שבעצם אין לי מספיק ימי חופשה לנצל, והוא לא מוכן בכלל להכניס אותי למינוס ימי חופשה.
(ברגיל הוא נותן מינוס של עד 5 ימי חופשה, אמרו לי את זה בחוזה אבל זה לא כתוב בשום מקום...),
ובנוסף - הוא רוצה שאני אצהיר את שעות הנוכחות של החודש השלישי בהקדם כדי שהוא יוכל להכניס בתלוש הקרוב שעות חוסר של השני והשלישי ביחד.
בעצם - הוא די דפק אותי, אם הוא היה אומר לי מראש שלא יהיה לי תלוש מלא, לפחות הייתי מוציאה אבטלה על השבוע וחצי האלה, כרגע, אני יוצאת גם עם אבטלה על פחות ימים, וגם עם תלוש חלקי שידפוק לי את חופשת הלידה.
יש משהו שאני יכולה לעשות עם זה?
כרגע, עד שאני לא משיגה תשובה מה הכי הגיוני במצב שלי אני לא חותמת לו על הטופס שהוא צריך כדי לבקש אישור על הוצאה לחל"ת, וגם לא הצהרתי שעות עדיין (אני חייבת להצהיר עד החמישי נראה לי, אחרי ימי מחלה וחופשה, חסר לי יומיים וחצי)
מישהו יכול לעזור לי? \ להפנות אותי למישהו?