אמא יצירתית
משתמש פעיל
הכל עבודת יד.
בכוונה צילמתי שיראו את היד שלי כדי שתקבלו פרופורציה.מעניין לראות את זה ביחס לפליימוביל
איך הכנת את זה?
את הקטניות -חתכתי אריזות ריקות של קטניות,מלאתי בקצת קטניות אמתיות ומבחוץ הדבקתי עוד חתיכות מתאימות מהאריזה הריקה.מטורף
איך מכינים כזה דבר?
חיממת את העטיפות כדי שיתקטנו?בכוונה צילמתי שיראו את היד שלי כדי שתקבלו פרופורציה.
את הקטניות -חתכתי אריזות ריקות של קטניות,מלאתי בקצת קטניות אמתיות ומבחוץ הדבקתי עוד חתיכות מתאימות מהאריזה הריקה.
הבמבה-חתכתי מעטיפה של במבה אוסם ומלאתי בקצת גריסים כדי שיהיה מלא (בצד השני שלא רואים בתמונה גזרתי מפרסומת את בובת אוסם ) .
הפחית-חתיכת פלסטיק עגולה מצופה בחתיכת נייר שהורדתי מבקבוק קולה ולמעלה עוד חתיכה אדומה של עט מפורק.
הבוטנים-אריזה ריקה שהמסתי בתנור
עריכה: שכחתי לכתוב המון המון דבק חם
חכו יש עוד....
הפליימוביל שלנו אוהב אוכל טוב............
חיממת את העטיפות כדי שיתקטנו?
אני גם מנסה להבין איך את עושה את הכיתוב !!הבמבה-חתכתי מעטיפה של במבה אוסם ומלאתי בקצת גריסים כדי שיהיה מלא (בצד השני שלא רואים בתמונה גזרתי מפרסומת את בובת אוסם )
חיממת את העטיפות כדי שיתקטנו?
לא חיממתי את האריזות אלא פשוט הכנתי אריזה פיצפונת מהחלק השקוף והתכלת של האריזה ואז גזרתי מהאריזה חלקים קטנים יותר עם הכיתוב והדבקתי על האריזה שהכנתי.מתוק המיניאטורות האלו!!
איך האריזות כ"כ פיצפונות??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: