מאפים עוגת תפוחי עץ ברגע---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
IMG_0093.JPG


תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
 

english

משתמש מקצוען
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
צפה בקובץ המצורף 735451

תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
תודה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בכיף.

רק תזהרי לא לעשות א הטעות שאני עשיתי אתמול---
הוספתי לבצק בשביל הפירורים--------------------------------------------------מלח!!!
נס ששמתי לב לפני האפיה.
הסרתי את כל הפירורים והכנתי חדשים
עם סוכר.
 

מג'

משתמש מקצוען
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
צפה בקובץ המצורף 735451

תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
תפוחים קלופים? (להכנת המלית..)
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
ילך עם אגסים?
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אם אני רוצה
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
צפה בקובץ המצורף 735451

תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
אם אני רוצה לחג כמה זמן נשמר במקרר?
 

ישתבח שמו

משתמש פעיל
מכירה מתכון ממש דומה על אותו רעיון רק עם מלית אוכמניות . אולי גם לזה זה טוב?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ילך עם אגסים?
כן
אם אני רוצה

אם אני רוצה לחג כמה זמן נשמר במקרר?
אם תכיני בחמישי ישאר טוב עד ראשון-שני בערך במקרר. אבל אפשר להקפיא.
מכירה מתכון ממש דומה על אותו רעיון רק עם מלית אוכמניות . אולי גם לזה זה טוב?
ילך
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
@hbecker
תודה שהתחלת להדגיש בכל מתכון שלך שהכוונה לכוס ח"פ.
תמיד ידעתי את זה כי באמת הדגשת את זה הרבה פעמים בהזדמנויות שונות.
אבל תמיד גם היה לי את הפחד הנסתר הזה, שיום אחד, בדיוק כשאכין משהו שלך, אני אשכח....
 

english

משתמש מקצוען
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
צפה בקובץ המצורף 735451

תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
כמה גרם זה קופסת מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון??
פשוט קניתי קילו בחנות למוצרי אפיה...
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגה שמכינים בדקה וחצי.
אם יש מלית תפו"ע וקינמון מוכנה.

אם אין-
יקח קצת יותר זמן.
כמובן אתן מתכון גם למלית.
צפה בקובץ המצורף 735451

תבנית קטנה. [2 גדלים מתחת A4 או עגולה קטנה]

המדידה בכוסות חד פעמיות


לבסיס:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
3/4 כוס שמן [אני שמה שמן קוקוס]
1/4-1/3 כוס מים

מערבבים את רכיבי הבצק בקערה. תחילה שמים רק 1/4 כוס מים ומוסיפים לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורי מעט אבל כזה שניתן לדחוס בקלות לתבנית ויתחבר.
דוחסים 3/4 מהכמות לתבנית מרופדת בניר אפיה ואת היתר משאירים בקערה.

אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות

מלית:
1 קופסא מלית בטעם תפוחי עץ וקינמון

מורחים מעל לבסיס.

לפירורים:
מוסיפים לבצק הנותר 1/3 כוס קמח ו 1/3 כוס סוכר.
מערבבים לפירורים
מפזרים מעל למלית

אופים עוד 20 דקות להשחמה קלה של הפירורים.
פורסים אחרי קירור.

[אני פרסתי כשהיה חם ולכן נראה כמו שנראה ולא מהוקצע מספיק, אבל העוגה התחסלה בעודה חמה...]

למלית בהכנה עצמית:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כפית רינמון
1.5 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון

הכנה:
בסיר קטן שמים שמן, סוכר, קינמון ותפוחים ומערבבים.
מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה או עד שהתפוחים מתרככים.
מערבבים מיץ לימון וקורנפלור ומוסיפים
ממשיכים לבשל על אש נמוכה בערך עוד דקה תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים מסמיכים מהקורנפלור והופכים למעין ריבה.
מקררים.
כמה שמן קוקוס את שמה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה