חודשים אני שומרת לעצמי את המתכון הזה, של מרילין אייליון האלופה מבתוך משפחה.
עד שהצטדייתי בשקדים טחונים, וסוף סןף יש גם מי זהר.
אבל משהו במתכון לא הגיוני,
פעמיים יש להוסיף סוכר [סה"כ יוצא חצי ק"ג...].
אלופות האפיה, מה זה יכול להיות במקום?
ואולי יש דרך קלה ליצור קשר עם מרילין עצמה?
מעתיקה את המתכון:
עוגת שקדים עסיסית\מרילין איילון
4 ביצים
כוס וחצי [300 גרם] סוכר
0.5 כוס שמן
2 טיפות מי זהר
שקיק סוכר וניל
כוס [200 גרם] סןכר
2 כוסות קמח
שקיק אבקת אפיה
התהליך פשוט כמו של עוגה בחושה, ערבוב כל החומרים יחד, כך שהכוס השניה לא שייכת לשלב נוסף בהכנה.
@java אולי תדעי לעזור?
עד שהצטדייתי בשקדים טחונים, וסוף סןף יש גם מי זהר.
אבל משהו במתכון לא הגיוני,
פעמיים יש להוסיף סוכר [סה"כ יוצא חצי ק"ג...].
אלופות האפיה, מה זה יכול להיות במקום?
ואולי יש דרך קלה ליצור קשר עם מרילין עצמה?
מעתיקה את המתכון:
עוגת שקדים עסיסית\מרילין איילון
4 ביצים
כוס וחצי [300 גרם] סוכר
0.5 כוס שמן
2 טיפות מי זהר
שקיק סוכר וניל
כוס [200 גרם] סןכר
2 כוסות קמח
שקיק אבקת אפיה
התהליך פשוט כמו של עוגה בחושה, ערבוב כל החומרים יחד, כך שהכוס השניה לא שייכת לשלב נוסף בהכנה.
@java אולי תדעי לעזור?