לבצק שמרים:
קילו קמח
כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כוס ורבע שמן קנולה
כוס ושלושת רבעי מים
3 ביצים
חצי כפית מלח
מילית:
2 כוסות קקאו
4 כוסות סוכר
2 כפות גדושות קינמון
את הכל לערבב יחד עם שמן עד לקבלת מרקם אחיד (ולא נוזל!!)
ללוש היטב, להתפיח חצי שעה, ללוש שוב ולהתפיח שוב.
לחלק את הבצק ל- 8 חתיכות שוות.
כל חתיכה לפתוח לעלה גדול, למרוח בנדיבות מהמילית.
ליצור רולדה או לחתוך למעלה וליצור צמה מ- 2 או
לקפל את העלה לצורה של ריבוע (לקפל כל פינה אחת על השנייה, כך שלא יראו את המילית), לרדד שוב ואז לחתוך באמצע וליצור צמה או להשאיר כרולדה.
להניח בתבנית אינגלשקייק, להתפחה נוספת של חצי שעה בערך
לאפות על 180 מעלות, 20 דקות.
כשיוצא מהתנור למרוח סירופ סוכר (חצי כוס מים + חצי כוס סוכר להרתיח על אש קטנה או להרתיח מים בקומקום ולשפוך לתוך כוס עם סוכר)
קילו קמח
כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כוס ורבע שמן קנולה
כוס ושלושת רבעי מים
3 ביצים
חצי כפית מלח
מילית:
2 כוסות קקאו
4 כוסות סוכר
2 כפות גדושות קינמון
את הכל לערבב יחד עם שמן עד לקבלת מרקם אחיד (ולא נוזל!!)
ללוש היטב, להתפיח חצי שעה, ללוש שוב ולהתפיח שוב.
לחלק את הבצק ל- 8 חתיכות שוות.
כל חתיכה לפתוח לעלה גדול, למרוח בנדיבות מהמילית.
ליצור רולדה או לחתוך למעלה וליצור צמה מ- 2 או
לקפל את העלה לצורה של ריבוע (לקפל כל פינה אחת על השנייה, כך שלא יראו את המילית), לרדד שוב ואז לחתוך באמצע וליצור צמה או להשאיר כרולדה.
להניח בתבנית אינגלשקייק, להתפחה נוספת של חצי שעה בערך
לאפות על 180 מעלות, 20 דקות.
כשיוצא מהתנור למרוח סירופ סוכר (חצי כוס מים + חצי כוס סוכר להרתיח על אש קטנה או להרתיח מים בקומקום ולשפוך לתוך כוס עם סוכר)