מסיבה פשוטה.
היא לא עמדה בתחנה כשהרכבת הגיעה.
לקח לה זמן
הגיעה לתחנה רק היום.
ברגע של לא ברור מה עבר לי בראש.
ולא חסר שום עוגות לחג[ים] יש שפע במקפיא ב"ה.
אבל פתאום החלטתי שהחיפוש בתוך ים ההקפאות גדול עלי, קל יותר להכין עוגה חדשה לר"ה מאשר לבדוק במקפיא בין כל התבניות באילו אין אגוזים.
ושיהיה ברור- רשמתי על כל תבנית מה היא מכילה, ובכל זאת.
טוב,
עזבי את התירוצים.
דגדגו לך האצבעות.
תודי
וזהו
מודה
ומודה ועוזב- ירוחם
האמת-
פשוט זרקתי רכיבים לקערה. ועבדתי לפי העין בענין המרקם וכו'
כשיצאה עוגה מעולה +++ ישבתי לשחזר מה הכנסתי ולהביא לכם אותה
תבנית חד פעמית ענקית
לשכבה הכהה
6 חלמונים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1/3 כוס מים
100 גרם חלבה מפוררת
לשכבת הקצף
6 חלבונים
2 כוסות סוכר חום
1 פודינג וניל
2 כפות קפה מומס ב-2 כפות מים
3/4 כוס קמח
מערבבים במיקסר את רכיבי השכבה הכהה לתערובת אחידה
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה. זו תהיה שכבה דקה והיא תעלה באפיה. אבל לא תהיה מאוד גבוהה וזה בסדר
מפזרים 100 גרם חלבה מגורדת מפוררת ומהדקים מעט
מקציפים חלבונים בקערה נקיה לקצף קל ומוסיפים סוכר חום בהדרגה ומקציפים לקצף נוקשה.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומורחים מעל לשכבה הכהה והחלבה
180 מעלות כ-35 דקות להשחמה נאה ועד שהקצף יציב. נוגעים בו והוא קופץ חזרה
היא לא עמדה בתחנה כשהרכבת הגיעה.
לקח לה זמן
הגיעה לתחנה רק היום.
ברגע של לא ברור מה עבר לי בראש.
ולא חסר שום עוגות לחג[ים] יש שפע במקפיא ב"ה.
אבל פתאום החלטתי שהחיפוש בתוך ים ההקפאות גדול עלי, קל יותר להכין עוגה חדשה לר"ה מאשר לבדוק במקפיא בין כל התבניות באילו אין אגוזים.
ושיהיה ברור- רשמתי על כל תבנית מה היא מכילה, ובכל זאת.
טוב,
עזבי את התירוצים.
דגדגו לך האצבעות.
תודי
וזהו
מודה
ומודה ועוזב- ירוחם
האמת-
פשוט זרקתי רכיבים לקערה. ועבדתי לפי העין בענין המרקם וכו'
כשיצאה עוגה מעולה +++ ישבתי לשחזר מה הכנסתי ולהביא לכם אותה
תבנית חד פעמית ענקית
לשכבה הכהה
6 חלמונים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1/3 כוס מים
100 גרם חלבה מפוררת
לשכבת הקצף
6 חלבונים
2 כוסות סוכר חום
1 פודינג וניל
2 כפות קפה מומס ב-2 כפות מים
3/4 כוס קמח
מערבבים במיקסר את רכיבי השכבה הכהה לתערובת אחידה
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה. זו תהיה שכבה דקה והיא תעלה באפיה. אבל לא תהיה מאוד גבוהה וזה בסדר
מפזרים 100 גרם חלבה מגורדת מפוררת ומהדקים מעט
מקציפים חלבונים בקערה נקיה לקצף קל ומוסיפים סוכר חום בהדרגה ומקציפים לקצף נוקשה.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומורחים מעל לשכבה הכהה והחלבה
180 מעלות כ-35 דקות להשחמה נאה ועד שהקצף יציב. נוגעים בו והוא קופץ חזרה