עוגות/עוגיות עוגת שכבות קלי קלות---- פספסה את הרכבת לחוברת-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מסיבה פשוטה.
היא לא עמדה בתחנה כשהרכבת הגיעה.

לקח לה זמן
הגיעה לתחנה רק היום.
ברגע של לא ברור מה עבר לי בראש.
ולא חסר שום עוגות לחג[ים] יש שפע במקפיא ב"ה.
אבל פתאום החלטתי שהחיפוש בתוך ים ההקפאות גדול עלי, קל יותר להכין עוגה חדשה לר"ה מאשר לבדוק במקפיא בין כל התבניות באילו אין אגוזים.
ושיהיה ברור- רשמתי על כל תבנית מה היא מכילה, ובכל זאת.

טוב,
עזבי את התירוצים.
דגדגו לך האצבעות.
תודי
וזהו

מודה
ומודה ועוזב- ירוחם

האמת-
פשוט זרקתי רכיבים לקערה. ועבדתי לפי העין בענין המרקם וכו'
כשיצאה עוגה מעולה +++ ישבתי לשחזר מה הכנסתי ולהביא לכם אותה
IMG_9908_800x449.jpg


תבנית חד פעמית ענקית



לשכבה הכהה
6 חלמונים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1/3 כוס מים

100 גרם חלבה מפוררת

לשכבת הקצף
6 חלבונים
2 כוסות סוכר חום
1 פודינג וניל
2 כפות קפה מומס ב-2 כפות מים
3/4 כוס קמח


מערבבים במיקסר את רכיבי השכבה הכהה לתערובת אחידה
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה. זו תהיה שכבה דקה והיא תעלה באפיה. אבל לא תהיה מאוד גבוהה וזה בסדר

מפזרים 100 גרם חלבה מגורדת מפוררת ומהדקים מעט

מקציפים חלבונים בקערה נקיה לקצף קל ומוסיפים סוכר חום בהדרגה ומקציפים לקצף נוקשה.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומורחים מעל לשכבה הכהה והחלבה

180 מעלות כ-35 דקות להשחמה נאה ועד שהקצף יציב. נוגעים בו והוא קופץ חזרה
IMG_9910_800x449.jpg
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מסיבה פשוטה.
היא לא עמדה בתחנה כשהרכבת הגיעה.

לקח לה זמן
הגיעה לתחנה רק היום.
ברגע של לא ברור מה עבר לי בראש.
ולא חסר שום עוגות לחג[ים] יש שפע במקפיא ב"ה.
אבל פתאום החלטתי שהחיפוש בתוך ים ההקפאות גדול עלי, קל יותר להכין עוגה חדשה לר"ה מאשר לבדוק במקפיא בין כל התבניות באילו אין אגוזים.
ושיהיה ברור- רשמתי על כל תבנית מה היא מכילה, ובכל זאת.

טוב,
עזבי את התירוצים.
דגדגו לך האצבעות.
תודי
וזהו

מודה
ומודה ועוזב- ירוחם

האמת-
פשוט זרקתי רכיבים לקערה. ועבדתי לפי העין בענין המרקם וכו'
כשיצאה עוגה מעולה +++ ישבתי לשחזר מה הכנסתי ולהביא לכם אותה
צפה בקובץ המצורף 1463003

תבנית חד פעמית ענקית



לשכבה הכהה
6 חלמונים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח

100 גרם חלבה מפוררת

לשכבת הקצף
6 חלבונים
2 כוסות סוכר חום
1 פודינג וניל
2 כפות קפה מומס ב-2 כפות מים
3/4 כוס קמח


מערבבים במיקסר את רכיבי השכבה הכהה לתערובת אחידה
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה. זו תהיה שכבה דקה והיא תעלה באפיה. אבל לא תהיה מאוד גבוהה וזה בסדר

מפזרים 100 גרם חלבה מגורדת מפוררת ומהדקים מעט

מקציפים חלבונים בקערה נקיה לקצף קל ומוסיפים סוכר חום בהדרגה ומקציפים לקצף נוקשה.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומורחים מעל לשכבה הכהה והחלבה

180 מעלות כ-35 דקות להשחמה נאה ועד שהקצף יציב. נוגעים בו והוא קופץ חזרה
צפה בקובץ המצורף 1463007
נראה מעולה

בכמה היית מגדילה כמויות בשביל תבנית תנור אמיתית?
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא ממש משמעותי אלא אם כן זה תנור ענק
פחות מעוד רבע כמות
מהניסיון שלי המתכונים של "תבנית ענק" יוצאים אצלי נמוכים מדי
אז אם הבנתי נכון את אומרת להוסיף בערך 20%, ינוסה בעזרת השם
תודה!
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני מכינה עכשיו והשכבה הכהה יוצאת לי פירורית, לא ממש בלילה...
זה תקין?
@ה. בקר מה הסיכוי שאת עוד ערה??
או אולי מישהי אחרת שהכינה?
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
חוזרת לעדכן- הוספתי עוד קצת שמן וזה התגבש.
זה נכנס לי בול בתבנית בינונית
לא יודעת איך זה היה אמור להיות בענקית ? :unsure:
נראה מעולה
טעים
אבל לדעתי האישית קצת יותר מדי מתוק
אז מי שלא אוהבת עוגות מתוקות מאאד שתוריד מהסוכר.
(אה...וזה אחרי שהורדתי קצת...)

תודה העני!!
 

נמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L

קבצים מצורפים

  • 16946765980686428233615893101179.jpg
    16946765980686428233615893101179.jpg
    1.3 MB · צפיות: 107

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@ה. בקר נראה וואו!!!
הולכת לנסות למרות שאני בד"כ בורחת מהקצפות:)
היא נראית אחת שווה את זה.
הזדמנות בכלל להגיד תודה על המון מתכונים משובחים.
חצי מהמטבח שלי ומהמתכונים שנכנסו לקלסר הקבוע - הם שלך.
באיזשהו שלב פשוט זנחתי את מה שיש, ואני עושה חיפוש פה אצלך כשאני
צריכה משהו...
אין על המתכונים שלך. ברורים, קלים וטעימים אחד אחד!!
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית

976חני

משתמש מקצוען
@ה. בקר האם את השכבה הראשונה צריך להקציף במיקסר בחלק של הבלון? או הכוונה לחלק של הבחושות?
אשמח להבהרה
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נראה מעולה, תודה הני!
 

תות פשוט

משתמש מקצוען
הני וכל מי שהכינה, יש מצב להפחית קצת מהסוכר? העוגה לא יוצאת מאוד מתוקה עם 3.5 כוסות סוכר???
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הני, יש לי בן אלרגלי לחלווה, מעדיפה שלא יהיה סיכון, יש לך רעיון אחר מה אפשר במקום?
תודה לך ושנה טובה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני מכינה עכשיו והשכבה הכהה יוצאת לי פירורית, לא ממש בלילה...
זה תקין?
@ה. בקר מה הסיכוי שאת עוד ערה??
או אולי מישהי אחרת שהכינה?
מוזר
פעם הבאה תוסיפי קצת מים
חוזרת לעדכן- הוספתי עוד קצת שמן וזה התגבש.
זה נכנס לי בול בתבנית בינונית
לא יודעת איך זה היה אמור להיות בענקית ? :unsure:
נראה מעולה
טעים
אבל לדעתי האישית קצת יותר מדי מתוק
אז מי שלא אוהבת עוגות מתוקות מאאד שתוריד מהסוכר.
(אה...וזה אחרי שהורדתי קצת...)

תודה העני!!
מחתיך יש תמונה של מישהי שהכינה בתבנית ענקית....
@ה. בקר תודה! הכנתי ונראה ומריח מעולה!

האם לחתוך את העוגה כשהיא חמה או לחכות שתתקרר? (@ה. בקר @לא כמו כולם מי שזמינה...)
אני פרסתי כשלא היתה חמה. עם סכין עם שיניים
@ה. בקר האם את השכבה הראשונה צריך להקציף במיקסר בחלק של הבלון? או הכוונה לחלק של הבחושות?
אשמח להבהרה
בחושות
הני וכל מי שהכינה, יש מצב להפחית קצת מהסוכר? העוגה לא יוצאת מאוד מתוקה עם 3.5 כוסות סוכר???
את יכולה להפחית קצת
הני, יש לי בן אלרגלי לחלווה, מעדיפה שלא יהיה סיכון, יש לך רעיון אחר מה אפשר במקום?
תודה לך ושנה טובה!!
אפשר לוותר או פזר שוקולד צ'פס
 

976חני

משתמש מקצוען
מוזר
פעם הבאה תוסיפי קצת מים

מחתיך יש תמונה של מישהי שהכינה בתבנית ענקית....

אני פרסתי כשלא היתה חמה. עם סכין עם שיניים

בחושות

את יכולה להפחית קצת

אפשר לוותר או פזר שוקולד צ'פס
@ה.בקר מעריכה מאד את המענה המפורט והסבלני לכל אחת! אגב, גם לי יצא פירורי מעט השכבה הראשונה, יכול להיות שמשהו באופן ההכנה התפספס? שמים את כל החומרים יחד ואז מערבבים או שיש צורך להוסיף כל אחד בנפרד?
בכולופן נראה טוב ומריח מצוין, ננסה להתאפק עם הטעימות בינתים.... שנה טובה!
 

יעללל

משתמש רשום
לא הבנתי.. אופים קודם את השכבה הכהה ורק אז מוסיפים
או שאופים יחד ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה