אז ככה:
עוגת קפה ושקדים מקורמלים
טעימה במיוחד וקלה מאד
לעוגה (תבנית תנור)
8 חלבונים - להקציף עם 1 וחצי כוס סוכר
8 חלמונים - לערבב עם 3/4 כוס סוכר
למזג ביניהם
להוסיף בעדינות:
1 וחצי כוס מים חמימים
3 כוסות קמח
1 וחצי א. אפיה
4 כפות קפה
1 כפית וניל
3/4 כוס שמן
לשפוך לתבנית תנור לאפות עד שהסכין יוצא יבש (לא מידי לאפות)
העוגה יוצאת אוורירית במיוחד
פרוסות שקדים:
לטגן 150 גר' פרוסות שקדים עם 3 כפות סוכר
(כשהסוכר נמס מכניסים את השקדים,) מערבבים, ושופכים על העוגה.
להכין סירופ: (בסיר)
3/4 כוס סוכר
50 גר' מרגרינה
7 כפות מים
4 וחצי כפות קפה
לשפוך על השקדים.
זהו
שווה במיוחד.
עוגת קפה ושקדים מקורמלים
טעימה במיוחד וקלה מאד
לעוגה (תבנית תנור)
8 חלבונים - להקציף עם 1 וחצי כוס סוכר
8 חלמונים - לערבב עם 3/4 כוס סוכר
למזג ביניהם
להוסיף בעדינות:
1 וחצי כוס מים חמימים
3 כוסות קמח
1 וחצי א. אפיה
4 כפות קפה
1 כפית וניל
3/4 כוס שמן
לשפוך לתבנית תנור לאפות עד שהסכין יוצא יבש (לא מידי לאפות)
העוגה יוצאת אוורירית במיוחד
פרוסות שקדים:
לטגן 150 גר' פרוסות שקדים עם 3 כפות סוכר
(כשהסוכר נמס מכניסים את השקדים,) מערבבים, ושופכים על העוגה.
להכין סירופ: (בסיר)
3/4 כוס סוכר
50 גר' מרגרינה
7 כפות מים
4 וחצי כפות קפה
לשפוך על השקדים.
זהו
שווה במיוחד.