לגמרייאמי
זה כבר בוער בעצבעות להכין שוב פעם בול כמו המתכון.
בעז''ה כשאני ינסה אני יעלה תמונה
יאלה תנסי ותתמכרי!
ותעלי תמונה כמובן
לגמרייאמי
זה כבר בוער בעצבעות להכין שוב פעם בול כמו המתכון.
בעז''ה כשאני ינסה אני יעלה תמונה
אלופה!
תודהאלופה!
יצאה לך עוגה מהממת
ענווה מצידך לומר שזה בהשראת העוגה שלי
לקחתי את זה כמחמאה
שתפי מה המתכון, נראה מעולה!
תודה
זה המתכון: (קיבלתי מחברה)
עוגת פונץ' ריבת חלב
להפריד 9 ביצים
(אני התעצלתי ולא הפרדתי ביצים אלא הקצפתי ביצים שלמות עם הסוכר במשך כ8 דקות עד שהתקבל קצף גבוה ואז הוספתי את שאר החומרים על מהירות נמוכה, יצא מצוין)
להקציף חלמונים+כוס סוכר
להוסיף:
כפית ת. וניל
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
1/2 כוס יין
1/2 כוס מים
2. להקציף חלבונים+כוס סוכר
להנמיך ולהוסיף:
את תערובת החלמונים
2 כוסות קמח
200 גר' שוקולד מריר מגורר
לחלק את התערובת ל3
לאפות כל חלק בנפרד בתבנית עגולה 20 ס"מ 20-25 דק' על 180
לפונץ':
אחרי שהעוגה מתקררת לפורר עוגה אחת ביד לפירורים
להמיס בסיר:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
3 כפות יין
6 כפות קקאו
3 כפיות קפה
3/4 מרגרינה (אני שמתי 3/4 כוס שמן)
לערבב עם הפירורים של העוגה
למרוח על עוגה אחת ולשים מעל את העוגה הנוספת
להקפיא.
להקציף 1 ריץ'+פודינג ריבת חלב (אני שמתי רק 4 כפות- זה מה שהיה לי..)+4 כפות מים
למרוח על העוגה מכל הצדדים ולהקפיא.
לגנאש:
ממיסים 1 ריץ'+200 גר' שוקולד מריר (שלא יהיה רותח)
מכניסים קצת מהקרם לשקית זילוף עם חור קטן
מזלפים פסים מקצה העוגה כלפי מטה על דפנות העוגה, העוגה קפואה וכך השוקולד עוצר ולא זולג עד למטה.
שופכים את השוקולד שנותר על העוגה למעלה בזהירות שלא ישפך מדי לצדדים
מקשטים איך שרוצים לפני שהשוקולד מתקשה.
מהמם!
הכנתי בשבוע שעבר פעמיים- ל2 שמחות. יצא מצויין! ממליצה, טעים ביותר!!תודה
זה המתכון: (קיבלתי מחברה)
עוגת פונץ' ריבת חלב
להפריד 9 ביצים
(אני התעצלתי ולא הפרדתי ביצים אלא הקצפתי ביצים שלמות עם הסוכר במשך כ8 דקות עד שהתקבל קצף גבוה ואז הוספתי את שאר החומרים על מהירות נמוכה, יצא מצוין)
להקציף חלמונים+כוס סוכר
להוסיף:
כפית ת. וניל
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
1/2 כוס יין
1/2 כוס מים
2. להקציף חלבונים+כוס סוכר
להנמיך ולהוסיף:
את תערובת החלמונים
2 כוסות קמח
200 גר' שוקולד מריר מגורר
לחלק את התערובת ל3
לאפות כל חלק בנפרד בתבנית עגולה 20 ס"מ 20-25 דק' על 180
לפונץ':
אחרי שהעוגה מתקררת לפורר עוגה אחת ביד לפירורים
להמיס בסיר:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
3 כפות יין
6 כפות קקאו
3 כפיות קפה
3/4 מרגרינה (אני שמתי 3/4 כוס שמן)
לערבב עם הפירורים של העוגה
למרוח על עוגה אחת ולשים מעל את העוגה הנוספת
להקפיא.
להקציף 1 ריץ'+פודינג ריבת חלב (אני שמתי רק 4 כפות- זה מה שהיה לי..)+4 כפות מים
למרוח על העוגה מכל הצדדים ולהקפיא.
לגנאש:
ממיסים 1 ריץ'+200 גר' שוקולד מריר (שלא יהיה רותח)
מכניסים קצת מהקרם לשקית זילוף עם חור קטן
מזלפים פסים מקצה העוגה כלפי מטה על דפנות העוגה, העוגה קפואה וכך השוקולד עוצר ולא זולג עד למטה.
שופכים את השוקולד שנותר על העוגה למעלה בזהירות שלא ישפך מדי לצדדים
מקשטים איך שרוצים לפני שהשוקולד מתקשה.
גם לי נשאר, הקפאתי את זה, עדיין במקפיא...נשאר לי הרבה מסירופ שוקולד עם העוגה המפוררת מה אפשר להכין מזה?
ואוו יצא לך מהמםםהכנתי בשבוע שעבר פעמיים- ל2 שמחות. יצא מצויין! ממליצה, טעים ביותר!!
תודה!!ואוו יצא לך מהמםם
חתיך וסימטרי
והקישוט מטורף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: