עוגות/עוגיות עוגת קומות - הפעם זה בצבעי שוקולד, קרם נס קפה אגוזי לוז ופאקנים >>>

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

דג

משתמש פעיל
@אפרת 10 בהשראת העוגה שלך הכנתי עוגת ליומולדת של בעלי
עוגה אחרת אבל את ההשראה לקישוט לקחתי מכאן
תודה:)
IMG_8329.jpg
IMG_8324.jpg
IMG_8363.jpg
IMG_8367.jpg
IMG_8370.jpg
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

דג

משתמש פעיל
אלופה!
יצאה לך עוגה מהממת
ענווה מצידך לומר שזה בהשראת העוגה שלי :D
לקחתי את זה כמחמאה :cool:

שתפי מה המתכון, נראה מעולה!
תודה
זה המתכון: (קיבלתי מחברה)

עוגת פונץ' ריבת חלב

להפריד 9 ביצים
(אני התעצלתי ולא הפרדתי ביצים אלא הקצפתי ביצים שלמות עם הסוכר במשך כ8 דקות עד שהתקבל קצף גבוה ואז הוספתי את שאר החומרים על מהירות נמוכה, יצא מצוין)

להקציף חלמונים+כוס סוכר

להוסיף:

כפית ת. וניל

2 כפות מיץ לימון

קורט מלח

3/4 כוס שמן

1 א. אפיה

1/2 כוס יין

1/2 כוס מים

2. להקציף חלבונים+כוס סוכר

להנמיך ולהוסיף:

את תערובת החלמונים

2 כוסות קמח

200 גר' שוקולד מריר מגורר

לחלק את התערובת ל3

לאפות כל חלק בנפרד בתבנית עגולה 20 ס"מ 20-25 דק' על 180

לפונץ':

אחרי שהעוגה מתקררת לפורר עוגה אחת ביד לפירורים

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר

1 כוס מים

3 כפות יין

6 כפות קקאו

3 כפיות קפה

3/4 מרגרינה (אני שמתי 3/4 כוס שמן)

לערבב עם הפירורים של העוגה

למרוח על עוגה אחת ולשים מעל את העוגה הנוספת

להקפיא.

להקציף 1 ריץ'+פודינג ריבת חלב (אני שמתי רק 4 כפות- זה מה שהיה לי..)+4 כפות מים

למרוח על העוגה מכל הצדדים ולהקפיא.

לגנאש:

ממיסים 1 ריץ'+200 גר' שוקולד מריר (שלא יהיה רותח)

מכניסים קצת מהקרם לשקית זילוף עם חור קטן

מזלפים פסים מקצה העוגה כלפי מטה על דפנות העוגה, העוגה קפואה וכך השוקולד עוצר ולא זולג עד למטה.

שופכים את השוקולד שנותר על העוגה למעלה בזהירות שלא ישפך מדי לצדדים

מקשטים איך שרוצים לפני שהשוקולד מתקשה.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה
זה המתכון: (קיבלתי מחברה)

עוגת פונץ' ריבת חלב

להפריד 9 ביצים
(אני התעצלתי ולא הפרדתי ביצים אלא הקצפתי ביצים שלמות עם הסוכר במשך כ8 דקות עד שהתקבל קצף גבוה ואז הוספתי את שאר החומרים על מהירות נמוכה, יצא מצוין)

להקציף חלמונים+כוס סוכר

להוסיף:

כפית ת. וניל

2 כפות מיץ לימון

קורט מלח

3/4 כוס שמן

1 א. אפיה

1/2 כוס יין

1/2 כוס מים

2. להקציף חלבונים+כוס סוכר

להנמיך ולהוסיף:

את תערובת החלמונים

2 כוסות קמח

200 גר' שוקולד מריר מגורר

לחלק את התערובת ל3

לאפות כל חלק בנפרד בתבנית עגולה 20 ס"מ 20-25 דק' על 180

לפונץ':

אחרי שהעוגה מתקררת לפורר עוגה אחת ביד לפירורים

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר

1 כוס מים

3 כפות יין

6 כפות קקאו

3 כפיות קפה

3/4 מרגרינה (אני שמתי 3/4 כוס שמן)

לערבב עם הפירורים של העוגה

למרוח על עוגה אחת ולשים מעל את העוגה הנוספת

להקפיא.

להקציף 1 ריץ'+פודינג ריבת חלב (אני שמתי רק 4 כפות- זה מה שהיה לי..)+4 כפות מים

למרוח על העוגה מכל הצדדים ולהקפיא.

לגנאש:

ממיסים 1 ריץ'+200 גר' שוקולד מריר (שלא יהיה רותח)

מכניסים קצת מהקרם לשקית זילוף עם חור קטן

מזלפים פסים מקצה העוגה כלפי מטה על דפנות העוגה, העוגה קפואה וכך השוקולד עוצר ולא זולג עד למטה.

שופכים את השוקולד שנותר על העוגה למעלה בזהירות שלא ישפך מדי לצדדים

מקשטים איך שרוצים לפני שהשוקולד מתקשה.

תודה!
נשמע מעולה ממש!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי גם את העוגה הנ"ל,
משום מה העוגה לא נאפתה בפנים אבל יצא יפה,
נשאר לי הרבה מסירופ שוקולד עם העוגה המפוררת מה אפשר להכין מזה?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תודה
זה המתכון: (קיבלתי מחברה)

עוגת פונץ' ריבת חלב

להפריד 9 ביצים
(אני התעצלתי ולא הפרדתי ביצים אלא הקצפתי ביצים שלמות עם הסוכר במשך כ8 דקות עד שהתקבל קצף גבוה ואז הוספתי את שאר החומרים על מהירות נמוכה, יצא מצוין)

להקציף חלמונים+כוס סוכר

להוסיף:

כפית ת. וניל

2 כפות מיץ לימון

קורט מלח

3/4 כוס שמן

1 א. אפיה

1/2 כוס יין

1/2 כוס מים

2. להקציף חלבונים+כוס סוכר

להנמיך ולהוסיף:

את תערובת החלמונים

2 כוסות קמח

200 גר' שוקולד מריר מגורר

לחלק את התערובת ל3

לאפות כל חלק בנפרד בתבנית עגולה 20 ס"מ 20-25 דק' על 180

לפונץ':

אחרי שהעוגה מתקררת לפורר עוגה אחת ביד לפירורים

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר

1 כוס מים

3 כפות יין

6 כפות קקאו

3 כפיות קפה

3/4 מרגרינה (אני שמתי 3/4 כוס שמן)

לערבב עם הפירורים של העוגה

למרוח על עוגה אחת ולשים מעל את העוגה הנוספת

להקפיא.

להקציף 1 ריץ'+פודינג ריבת חלב (אני שמתי רק 4 כפות- זה מה שהיה לי..)+4 כפות מים

למרוח על העוגה מכל הצדדים ולהקפיא.

לגנאש:

ממיסים 1 ריץ'+200 גר' שוקולד מריר (שלא יהיה רותח)

מכניסים קצת מהקרם לשקית זילוף עם חור קטן

מזלפים פסים מקצה העוגה כלפי מטה על דפנות העוגה, העוגה קפואה וכך השוקולד עוצר ולא זולג עד למטה.

שופכים את השוקולד שנותר על העוגה למעלה בזהירות שלא ישפך מדי לצדדים

מקשטים איך שרוצים לפני שהשוקולד מתקשה.
הכנתי בשבוע שעבר פעמיים- ל2 שמחות. יצא מצויין! ממליצה, טעים ביותר!!
מצרפת תמונה:
 

קבצים מצורפים

  • 20210303_155106.jpg
    20210303_155106.jpg
    4 MB · צפיות: 83

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ואוו יצא לך מהמםם
חתיך וסימטרי
והקישוט מטורף
תודה!!
אם מעניין אותך, הקישוט ממש בקלות בעזרת תבנית סיליקון ב9 שקל מ"שיין'
 

קבצים מצורפים

  • 20210303_155042.jpg
    20210303_155042.jpg
    4.1 MB · צפיות: 63

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  29  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה