כהמשך לעוגה הזאת:
אפשר לומר שזה אותה גברת בשינוי אדרת:
- החלפתי 3 כפות קמח ב-3 כפות קקאו
- חילקתי את העיסה ל-2 ולא ל-3
- לקרם השמנת הוספתי נס קפה אגוזי לוז
- את השוקולד הורוד החלפתי בשוקולד חום.
שאר הקישוטים זה שוקולדים, פניני זהב, אבקת זהב ופקאנים מעניינים שמצאתי בחנות הפיצוחים הסמוכה...
עוד נקודה מעניינת,
הפעם אפיתי את העוגה עם תבנית מצופה גם בשוליים בנייר אפיה, וראיתי שזה פחות מוצלח, כי שולי העוגה נחתו מעט פנימה בסיום האפיה מה שלא קרה כשלא שמתי נייר אפיה בשוליים - שמים לב בתמונה? זה לא חלק כמו בעוגה הקודמת! (בתחתית הסיר - חייב לשים בכל מצב, אחרת לא בטוח שהעוגה תצא שלמה).
בפעם הקודמת אפיתי את העוגה כשרק בתחתית יש נייר אפיה, ובגלל שהייתי צריכה לחלץ עם סכין את העוגה מהשוליים - חשבתי שעדיף פעם הבאה לאפות כמו שאני מכינה קוגל, שיש בשוליים נייר אפיה (התמונה של הסיר ג'חנון מצופה בשוליים - זה מהכנת הקוגל), עכשיו אני מבינה שזה שחילצתי עם סכין - זה מה ששמר על קצוות ישרים.
אז תלמדנה מהטעות שלי...
אין צורך לשים במתכון הזה נייר אפיה בשוליים
יש לכן שאלות?
אשמח לענות
עוגות/עוגיות - ספוילר: עוגת קומות עם שברי שוקולד תות וטריקים מעולים למתחילות >>>
זה המתכון שהולך לככב בניוזלטר של הרשימת תפוצה שלי בתחילת שבוע הבא בעז"ה עם תהליך הכנה וכו'... את המתכון (שנמצא בתהליך כתיבה) אני אעלה בהמשך - לא לבנות לשבת, כי לא נראה לי שאני אספיק... מתכון קל ומתאים בדיוק למתחילות: - אין צורך בהפרדת ביצים (!!!) - אין צורך לחתוך את עוגת הבסיס ל-3 חלקים כי...
www.prog.co.il
אפשר לומר שזה אותה גברת בשינוי אדרת:
- החלפתי 3 כפות קמח ב-3 כפות קקאו
- חילקתי את העיסה ל-2 ולא ל-3
- לקרם השמנת הוספתי נס קפה אגוזי לוז
- את השוקולד הורוד החלפתי בשוקולד חום.
שאר הקישוטים זה שוקולדים, פניני זהב, אבקת זהב ופקאנים מעניינים שמצאתי בחנות הפיצוחים הסמוכה...
עוד נקודה מעניינת,
הפעם אפיתי את העוגה עם תבנית מצופה גם בשוליים בנייר אפיה, וראיתי שזה פחות מוצלח, כי שולי העוגה נחתו מעט פנימה בסיום האפיה מה שלא קרה כשלא שמתי נייר אפיה בשוליים - שמים לב בתמונה? זה לא חלק כמו בעוגה הקודמת! (בתחתית הסיר - חייב לשים בכל מצב, אחרת לא בטוח שהעוגה תצא שלמה).
בפעם הקודמת אפיתי את העוגה כשרק בתחתית יש נייר אפיה, ובגלל שהייתי צריכה לחלץ עם סכין את העוגה מהשוליים - חשבתי שעדיף פעם הבאה לאפות כמו שאני מכינה קוגל, שיש בשוליים נייר אפיה (התמונה של הסיר ג'חנון מצופה בשוליים - זה מהכנת הקוגל), עכשיו אני מבינה שזה שחילצתי עם סכין - זה מה ששמר על קצוות ישרים.
אז תלמדנה מהטעות שלי...
אין צורך לשים במתכון הזה נייר אפיה בשוליים
יש לכן שאלות?
אשמח לענות
נערך לאחרונה ב: