עוגות/עוגיות עוגת פודינג נוסטלגית

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
זוכרות העוגה הזו? של ציפורה קרייזמן האגדית? רק שהיא עם יותר מחצי קילו מרגרינה?
אז שיפצתי אותה ושידרגתי אותה עם קצף גבוהה
והנה היא,
2.jpg

כל המתכון והטיפים להמרה נמצאים כאן:
4.jpg
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
עוגת פודינג שכבות | תבנית תנור

  • בצק:
  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית א. אפיה
  • 250 גר' מרגרינה (אני החלפתי ב50 גר' מרגרינה ובכוס עם ביצה ושלושת רבעי שמן מעורבב היטב, במקום 200 גר' מרגרינה נוספים)
  • 3 כפות סוכר
  • 6 חלמונים
  • 2 כפות יין או מיץ
  • 2 סוכר וניל
אופן ההכנה:

  • מעבדים במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק, מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, ומשטחים את הבצק לשכבה דקה על הנייר
קרם שוקולד:

  • 4 ביצים
  • 3 חלמונים
  • 1 1/4 כוסות סוכר
  • 7 כפות קקאו
  • 3 כפות תמצית וניל
  • 1 כף קפה מומס ברבע כוס מים חמים
  • קורט נדיב של מלח
  • 300 גרם מרגרינה (גם כאן המרתי 200 גר' מרגרינה לביצה ושמן ושמתי רק 100 גר' מרגרינה).

מעבדים במעבד מזון לקרם חלק. (אני הכנתי הכל בקערה של הבצק ללא שטיפה ), שופכים את השוקולד על הבצק ואופים על חום של 180 מעלות 15-20 דק', מוציאים מהתנור ומצננים.

למרנג/פודינג

  • 9 חלבונים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1.5 חב' פודינג וניל
מקציפים את החלבונים (השתמשתי שוב באותה קערה אבל הפעם שטופה היטב) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף עד שהוא נטמע במרנג, מורחים את הפודינג על שכבת השוקולד האפויה, מיישרים היטב, אופים בתנור על 160 מעלות כ30 דקות

מצננים את העוגה וחותכים בעזרת סכין משוננת בתנועת ניסור את שכבת המרנג כדי שלא ישבר

ההמרה של מרגרינה: על כל 200 גר' מרגרינה בכוס ח"פ של שתיה חמה מקששקשים ביצה ומוסיפים שמן עד למעלה, מערבבים היטב ומשתמשים.
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נראה מושלם.
איך את מכינה קרם בקערה של המיקסר? עם איזה חלק?
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
WOW העוגה הנוסטלגית הזו בעברי זו הייתה העוגה של שבת שהייתי עושה בע''פ, עוגה בטעם של פעם....


אני הייתי עושה את זה בלהב של המגימי'ס, איך במיקסר?
גם אני, עד שהחלטתי שאין לי כח ללכלך עוד כלי, ועוד קשה לנקות אותו במיוחד את הכלי של המעבד מזון, אז אני טוחנת בבלנדר מקל
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה