עזרה עוגת לב נפתח

שלום כיתה א

משתמש צעיר
להורים שלי יש השבוע יום נישואים 20 ואני מחפשת הדרכה איך עושים עוגת לב נפתח שהיה פה בפורום של העוגות מעוצבות, אשמח להדרכה וגם למתכון לעוגה טובה בשביל הבסיס.
אם אפשר לענות לי בזריז כי זה השבוע ואני צריכה להספיק להכין אחד, לפשל, לזרוק ולהכין חדש
תודה מראש
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
להורים שלי יש השבוע יום נישואים 20 ואני מחפשת הדרכה איך עושים עוגת לב נפתח שהיה פה בפורום של העוגות מעוצבות, אשמח להדרכה וגם למתכון לעוגה טובה בשביל הבסיס.
אם אפשר לענות לי בזריז כי זה השבוע ואני צריכה להספיק להכין אחד, לפשל, לזרוק ולהכין חדש
תודה מראש
אני מצטרפת
אני כבר כמה ימים מתלבטת מה להכין לשבת הקרובה למשפחה
לפני שאני עוזבת ללימודים...
 

yelta

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש בפורום הפסקת אוכל
העלו כמה פעמים...
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
רק אני מדמיינת להכין את זה בצורת פסנתר כנף עם כנף פתוח???
למה את מגלה את הרעיונות שלי??????
חחח
הדבר הראשון שעלה לי לראש וחשבתי שאם ואני יעשה את זה
אז איזה תמונה אני יעלה יואו...
 

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עוד אל הבנתי איך זה נפתח...:rolleyes::rolleyes:
עוגה רגילה, הקטע העומד הוא שוקולד שהמיסו, זילפו בצורה המתאימה והעמידו.
(זה קשה, לכן זה מחזיק מעמד).
וואו! ייצא מושלם, אבל לאיזו מטרה?...
תואר במוזיקה.
התחלת קורס פסנתר.
סיום דיאטה.
שבת.
חג.
יום-הולדת לפסנתרן/ית.
מה אכפת לי למה?
אני החופש תכננתי להכין עוגה סתם כך, כי לא היה לי זמן כל השנה.
בסוף לא עשיתי זאת...
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
עוגה רגילה, הקטע העומד הוא שוקולד שהמיסו, זילפו בצורה המתאימה והעמידו.
(זה קשה, לכן זה מחזיק מעמד).

תואר במוזיקה.
התחלת קורס פסנתר.
סיום דיאטה.
שבת.
חג.
יום-הולדת לפסנתרן/ית.
מה אכפת לי למה?
אני החופש תכננתי להכין עוגה סתם כך, כי לא היה לי זמן כל השנה.
בסוף לא עשיתי זאת...
אני פסנתרנית יומולדת חודש הבא
אני אגיד לך לאיפה לשלוח...:)
 

שפיץ

משתמש פעיל
הכנתי פעם עוגה כזו על בסיס של עוגת שוקולד ממש עסיסית.
ברעיון מכינים עוגה בצורה שרוצים, ועל נייר אפיה או שקף מזלפים עם שוקולד צורה של חצי מהעוגה (חצי לב\חצי עיגול וכדו') מעמיסים את החצי הרצוי בעוגה בשוקולדים פירות שושני קצפת או כל מה שרוצים ומעל מעמידים את השוקולד.
מצפים את כל העוגה בזילוף אחיד שעולה גם על השוקולד (בדר"כ מזלפים בצורה שנראית כמו קליעה של סלסלת קש ) וזהו ברעיון :)
מקווה שהיה מובן, לפחות חלקית...
אנסה למצוא מדריך מצולם או סרטון ולהעלות
 

שפיץ

משתמש פעיל
חח מעולה.
אז טיפ קטן, אני הכנתי את העוגה הזו לשבועות עם אלפחורס ויצא מהמם וטעים ממש!

אבל.. השוקולד הלבן הוא לא מאוד חזק ועמיד לחום מה שאומר שלמרות שהכנתי 'עלה' שוקולד חזק עם הרבה שכבות הפתח היפהפה של העוגה פשוט נסגר אט אט...
זה קרה בחיק המשפחה החמודה והסלחנית שלי אבל לי היה ממש חבל :(

אז... או שתוודאי שמרגע הכנת העוגה עד הסוף הטעים היא תהיה במקומות ממוזגים ממש קר או שתכיני מצימקאו שלמרות שהוא פחות טעים הוא חזק ועמיד ממש
(זה מה שעשיתי בפעם השניה שהכנתי ואף אחד לא שם לב...)

בהצלחה ומזל טוב ענק!
 

שלום כיתה א

משתמש צעיר
איך עושים שהציפוי של השוקולד יהיה מבריק?
מספיק שמן קנולה או שצריך גלוקוזה או לא יודעת מה?
 

שלום כיתה א

משתמש צעיר
משתפת במה שיצא...
IMG_0452.JPG
IMG_0457.JPG
IMG_0458.JPG
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה