החלטה שלך איך לקחת את זה-(טעות שלי?)
עוגה מקסימה ונראית טעימה במיוחד.זה העוגה שהכנתי לו - בן 4.
אחרי שהוא רואה סרטוני הכנה של עוגות הוא חשב שזה כל כך ברור שזה מה שיקבל ליום הולדת... (טעות שלי?)
אז זה מה שיצא.
רק תעשו טובה אל תגדילו צפה בקובץ המצורף 690329
את מדברת מידיעה?רוב האלו שמעלות עוגות מרשימות ,מצפות בבצק סוכר בשביל הרושם והטעם ה' ישמור...)
חס וחלילה לא התכוונתי לפגוע במי שמעלה תמונות,את מדברת מידיעה?
כי בתור אחת שראתה את רוב העוגות שהעלו פה רובן ככולן היו מושקעות הן במראה והן בטעם ורובן לא כללו בצק סוכר.
אפשר ויפה להחמיא. לא חייבים לעשות זאת על חשבון אחרים.
בד"כ העוגות הבסיסיות טעימות.חס וחלילה לא התכוונתי לפגוע במי שמעלה תמונות,
רק שלאחרונה בעוגות יומולדת דווקא של כל מיני גילאים היו מעלים תמונות של עוגות עם בנייה של בצק סוכר(דיפדפתי על העוגות שהעלו ליוומלדת 3, 4, לחתונה ולארוסין)
שמעטים האנשים שאוהבים בצק סוכר....שהעוגה הבסיסית טעימה ממש והאותיות או העיצוב מעל דוחה(אני מדברת מידיעה..)
אני אנסה לשחק עם זהאני לא מצליחה לראות
יש מצב שתעלי את זה בצורה אחרת?
אחרי שאת רואה איך הוא אוהב את הקטע של המשחק העוגה- זה כבר לא שווה משהו פשוט יותר.וואו!
למה לא להגדיל? שלא נתגרה? צודקת...
אמא מפרגנת במיוחד!
החלטה שלך איך לקחת את זה-
אפשר לומר "אנחנו מכינים עוגות רגילות" "זה עוגות לארועים מיוחדים" "לא כל מה שיפה גם טעים" "לא כל מה שרואים בסרטון מתאים לנו" וכו
או להכין אם מתחשק לך ויש לך יכולת, כמו שזה נראה...
את זו שמחליטה איך לחנך.
בינתיים זה נראה בגבול הטעם הטוב (ואפילו הטוב מאד. מממממממם)
4הגדלתי והתגרתי כהוגן
זה נראה מעולה!
(כמה שכבות יש שם?)
יאמי,זה העוגה שהכנתי לו - בן 4.
אחרי שהוא רואה סרטוני הכנה של עוגות הוא חשב שזה כל כך ברור שזה מה שיקבל ליום הולדת... (טעות שלי?)
אז זה מה שיצא.
רק תעשו טובה אל תגדילו צפה בקובץ המצורף 690329
זאת עוגת טורט שאני מכינה לשבת, הקצפתי שמנת עם פודינג וניל הוספתי אח"כ עוגיות אוראו גרוסות והרכבתי.וואו מרשים....
אפשר מתכון?
וואווווו!!!!זאת עוגת טורט שאני מכינה לשבת, הקצפתי שמנת עם פודינג וניל הוספתי אח"כ עוגיות אוראו גרוסות והרכבתי.
הכדורים - עוגיות אוראו טחונות עם גבינת שמנת, מצופה שוקולד חלב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: