לקלף ולגלען 8 תפוחי עץ גרנד
לחתוך לקוביות קטנות (חתכתי בסלייסר)
לערבב עם מעט סוכר חום ומעט קינמון
ולשטוח על תבנית חד פעמית בינונית.
במיקסר להקציף
8 ביצים שלמות
וכוס סוכר חום
אחרי שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה
להנמיך מהירות ולהוסיף באיטיות
1 סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לשפוך על גבי התפוחים השטוחים ומחכים בסבלנות
ולאפות בחום נמוך (170)
למשך שעה
לבדוק עם שיפוד שיוצא יבש.
להוציא בזהירות
להכניס למקרר
לעטוף בנייר כסף ולכתוב על הנייר קורקבנים לא מבושלים כי אחרת זה יתחסל עוד לפני שתסובבו את הראש.
שתיהיה לכולנו שנה -
מלאת אושר ונוטפת דבש
מלאת חיוכים
ושכל אוכל שתעשו יצא הכי טעים שיש.
ותעלו שיתופים
פוול הצלחות.
לחתוך לקוביות קטנות (חתכתי בסלייסר)
לערבב עם מעט סוכר חום ומעט קינמון
ולשטוח על תבנית חד פעמית בינונית.
במיקסר להקציף
8 ביצים שלמות
וכוס סוכר חום
אחרי שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה
להנמיך מהירות ולהוסיף באיטיות
1 סוכר וניל
כוס ורבע שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
לשפוך על גבי התפוחים השטוחים ומחכים בסבלנות
ולאפות בחום נמוך (170)
למשך שעה
לבדוק עם שיפוד שיוצא יבש.
להוציא בזהירות
להכניס למקרר
לעטוף בנייר כסף ולכתוב על הנייר קורקבנים לא מבושלים כי אחרת זה יתחסל עוד לפני שתסובבו את הראש.
שתיהיה לכולנו שנה -
מלאת אושר ונוטפת דבש
מלאת חיוכים
ושכל אוכל שתעשו יצא הכי טעים שיש.
ותעלו שיתופים
פוול הצלחות.