מידע שימושי עוגת דבש

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י לומדת 10;n5079383:
מה המרשם הכי מוצלח?
בבקשה תודה לכל העונות.

בס"ד מתכון מנצח!
עוגת דבש (כוס מדידה רגילה)
3 ביצים שלמות
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
1 כפית סודה לשתיה
כוס וחצי נוזלים:
1 כוס מיץ תפוזים
+ חצי כוס שבה ממיסים כפית קפה במעט מים רותחים
מערבבים היטב ומוסיפים מים מהברז לחצי כוס
או לחילופין כוס קפה וחצי כוס מיץ תפוזים.
לערבל הכל ביחד במיקסר.
אפיה בתנור שחומם מראש בחום 160 מעלות כ-45 דקות.
כמות מתאימה ל-3 תבניות אינגלישקייק.
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק



 

גרפיקה100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון דובשניות-מומלץ ביותר

1 כוס דבש
1-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 א"א
1/2 כפית ציפורן
1 סודה לשתיה
1 כפית קינמון


עושים עיגולים קטנים ורווחים גדולים, כי הם מתנפחים.
דבר חשוב: עוגיות לא חונקות
א"א לגמור אותם, מרוב שהם טעימות!!
בהצלחה רבה
מצורף תמונה
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון מעולה של קרין גורן, לא מחליפה אותו:
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק
חומרים
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
3 ביצים
3/4 כוס שמן
1 כפית קינמון
21/2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס תה רותח (מ-2 תיונים)
להגשה:
4 כפות דבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות (הקפידו על חום זה, שהוא די נמוך – חשוב כדי שהעוגות לא יגלשו).
במעבד מזון שמים סוכר, דבש, ביצים, שמן וקינמון ומעבדים דקה לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים 5 שניות לאיחוד. מוזגים את התה הרותח בזהירות תוך כדי עיבוד (דרך השרוול של המכסה) ומעבדים רק עוד 5 שניות לתערובת אחידה. מוזגים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות. אופים 45-50 דקות עד שהעוגות תפוחות, שחומות וקפיציות למגע..
סוד מתוק:

לעוגות שחומות עוד יותר, עם ציפוי דבש קצת דביק ונהדר – מזלפים 2 כפות דבש על כל עוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור – הדבש מתחמם מחום העוגה והופך לנוזלי, ואז פשוט עם גב של הכף מורחים אותו מעל העוגה לציפוי.
 

סודה לשתיה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גרפיקה100;n5079892:
מתכון דובשניות-מומלץ ביותר

1 כוס דבש
1-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 א"א
1/2 כפית ציפורן
1 סודה לשתיה
1 כפית קינמון


עושים עיגולים קטנים ורווחים גדולים, כי הם מתנפחים.
דבר חשוב: עוגיות לא חונקות
א"א לגמור אותם, מרוב שהם טעימות!!
בהצלחה רבה
מצורף תמונה

רציתי לשאול לגבי המתכון-
אם אני לא שמה ציפורן- זה ישפיע על העוגיות לרעה???
והיכן אפשר לשמור אותם שישארו פריכות וטעימות לראש השנה -אם אני אכין אותם היום או מחר...????

תודה ושנה טובה
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הכנתי את העוגיות דבש
יצא מעולה!!!
 

stk

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי למישהו יש מתכון לעוגת דבש / דובשניות ללא גלוטן?
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י כוכב103;n5091335:
הכנתי את העוגיות דבש
יצא מעולה!!!

הכונה להדובשניות?
שמתם ציפורן?
איפה ניתן לקנות
והאם זה הכרחי
תודה רבה
 

סודה לשתיה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י סודה לשתיה;n5091113:
רציתי לשאול לגבי המתכון-
אם אני לא שמה ציפורן- זה ישפיע על העוגיות לרעה???
והיכן אפשר לשמור אותם שישארו פריכות וטעימות לראש השנה -אם אני אכין אותם היום או מחר...????

תודה ושנה טובה

אם יש למשהי תשובה לשאלות שלי אני אשמח---

אני רוצה להתחיל במלאכה

תודה מראש
 

המקל והגזר

משתמש מקצוען

אולי למישהו יש מתכון לעוגת דבש / דובשניות ללא גלוטן?

יש לי מתכון דבש מעולה, יוצא 4 פסים.
המתכון מחולק לשתיים, אחרי החלק הראשון חילקתי את העיסה לשתיים.
חצי שמתי קמח תמי , ולחצי הוספתי קמח רגיל . יצא לי שתי פסים רגילים, שתי פסים ללא גלוטן.

יצא מעדן!!!!!!! בלי שום שום הבדל , לא בטעם ולא במראה.

אם תרצי אני עוד מעט יעלה את המתכון .

 

stk

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי מתכון דבש מעולה, יוצא 4 פסים.
המתכון מחולק לשתיים, אחרי החלק הראשון חילקתי את העיסה לשתיים.
חצי שמתי קמח תמי , ולחצי הוספתי קמח רגיל . יצא לי שתי פסים רגילים, שתי פסים ללא גלוטן.

יצא מעדן!!!!!!! בלי שום שום הבדל , לא בטעם ולא במראה.

אם תרצי אני עוד מעט יעלה את המתכון .

[/QUOTE]


מאוד מאוד אודה על מתכון
זה ישמח מאוד את הבן!
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י המקל והגזר;n5091820:
אולי למישהו יש מתכון לעוגת דבש / דובשניות ללא גלוטן?

יש לי מתכון דבש מעולה, יוצא 4 פסים.
המתכון מחולק לשתיים, אחרי החלק הראשון חילקתי את העיסה לשתיים.
חצי שמתי קמח תמי , ולחצי הוספתי קמח רגיל . יצא לי שתי פסים רגילים, שתי פסים ללא גלוטן.

יצא מעדן!!!!!!! בלי שום שום הבדל , לא בטעם ולא במראה.

אם תרצי אני עוד מעט יעלה את המתכון .

אשמח מאד למתכון!!
ואיזה קמח תמי? יש להם כמה סוגים, לא יודעת מה ההבדל ביניהם
 

סופי12

משתמש סופר מקצוען
הכנתי בעבר עוגת דבש מעולה ללא דבש... אלא מממרח תמרים, אבל המתכון אבד לי.

מישהי אולי מכירה ויכולה בבקשה לשתף את המתכון? תודה ושנה טובה ומתוקה!
 

Rachel27

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י סטודיו ישר;n5079584:
מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק

לא נופל לאחר שאת מוציאה מהתנור? פעמיים אחרונות שעשיתי אותו כשהוצאתי היה גבוה ויפה ומיד אח"כ צנח לחצי. יש לזה פיתרון?
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י Rachel27;n5092169:
לא נופל לאחר שאת מוציאה מהתנור? פעמיים אחרונות שעשיתי אותו כשהוצאתי היה גבוה ויפה ומיד אח"כ צנח לחצי. יש לזה פיתרון?

אני מיד שאני מוציאה-כל טורט שהוא מכסה במגבת עד שמתקרר
עשיתי עכשיו עוד נגלה ויצא מעולה וגבוה
 

סימי

משתמש מקצוען
מרשם מעולה לעוגת דבש- עם רסק תפו"ע. יוצא רך, עסיסי וטעיםםםם!
חומרים:
5 ביצים
3 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 כפיות קינמון
1 כפית מחוקה צפורן טחון
3 כפות גדושות קפה
1 רסק תפו"ע
1 כוס מים רותחים
1/2 3 כפיות סודה לשתיה
5 כוסות קמח

ההכנה פשוטה ביותר:
להקציף ביצים שלמות וסוכר
כשנעשה אוורירי ובהיר להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר
לחלק ל-4 תבניות אנגליש קייק
לאפות כ-40 דקות.
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י גרפיקה100;n5079892:
מתכון דובשניות-מומלץ ביותר

1 כוס דבש
1-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 א"א
1/2 כפית ציפורן
1 סודה לשתיה
1 כפית קינמון


עושים עיגולים קטנים ורווחים גדולים, כי הם מתנפחים.
דבר חשוב: עוגיות לא חונקות
א"א לגמור אותם, מרוב שהם טעימות!!
בהצלחה רבה
מצורף תמונה

מה הכוונה 1 סודה לשתיה? כפית?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י סטודיו ישר;n5079584:
מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק

העוגה נהדרת!
יצאו לי 5 תבניות אינגליש קייק ארוכות!
היי ברוכה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה