נכתב ע"י לומדת 10;n5079383:מה המרשם הכי מוצלח?
בבקשה תודה לכל העונות.
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק | ||||||||
|
|
נכתב ע"י גרפיקה100;n5079892:מתכון דובשניות-מומלץ ביותר
1 כוס דבש
1-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 א"א
1/2 כפית ציפורן
1 סודה לשתיה
1 כפית קינמון
עושים עיגולים קטנים ורווחים גדולים, כי הם מתנפחים.
דבר חשוב: עוגיות לא חונקות
א"א לגמור אותם, מרוב שהם טעימות!!
בהצלחה רבה
מצורף תמונה
נכתב ע"י כוכב103;n5091335:הכנתי את העוגיות דבש
יצא מעולה!!!
נכתב ע"י סודה לשתיה;n5091113:רציתי לשאול לגבי המתכון-
אם אני לא שמה ציפורן- זה ישפיע על העוגיות לרעה???
והיכן אפשר לשמור אותם שישארו פריכות וטעימות לראש השנה -אם אני אכין אותם היום או מחר...????
תודה ושנה טובה
נכתב ע"י המקל והגזר;n5091820:אולי למישהו יש מתכון לעוגת דבש / דובשניות ללא גלוטן?
יש לי מתכון דבש מעולה, יוצא 4 פסים.
המתכון מחולק לשתיים, אחרי החלק הראשון חילקתי את העיסה לשתיים.
חצי שמתי קמח תמי , ולחצי הוספתי קמח רגיל . יצא לי שתי פסים רגילים, שתי פסים ללא גלוטן.
יצא מעדן!!!!!!! בלי שום שום הבדל , לא בטעם ולא במראה.
אם תרצי אני עוד מעט יעלה את המתכון .
נכתב ע"י סטודיו ישר;n5079584:מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו
עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה
ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים
עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף
יוצא 4 אינגליש קייק
נכתב ע"י Rachel27;n5092169:לא נופל לאחר שאת מוציאה מהתנור? פעמיים אחרונות שעשיתי אותו כשהוצאתי היה גבוה ויפה ומיד אח"כ צנח לחצי. יש לזה פיתרון?
נכתב ע"י גרפיקה100;n5079892:מתכון דובשניות-מומלץ ביותר
1 כוס דבש
1-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 א"א
1/2 כפית ציפורן
1 סודה לשתיה
1 כפית קינמון
עושים עיגולים קטנים ורווחים גדולים, כי הם מתנפחים.
דבר חשוב: עוגיות לא חונקות
א"א לגמור אותם, מרוב שהם טעימות!!
בהצלחה רבה
מצורף תמונה
נכתב ע"י סטודיו ישר;n5079584:מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו
עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה
ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים
עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף
יוצא 4 אינגליש קייק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: