ללא גבינה וללא סוכר
זו עוגה זולה ומתאימה מאוד לנמנעים מסוכר מכל סיבה שהיא
יש כמה אפשרויות :
להשתמש חצי בגבינה לבנה וחצי ביוגורט או ביוגורט בלבד
אם יש לכם שוקולד צ'יפס ללא סוכר ניתן להוסיף
אזהרה!
באפייה העוגה עולה יפה אפילו מעבר לתבנית..
אבל לאחר הקירור היא יורדת חזרה, לא נורא העיקר שהיא טעימה
תשתמשו בכל תחליף סוכר שאתם מכירים עדיף שיחס ההמרה יהיה 1:1
וטיפ אחרון:
אפשר להשתמש כמובן גם בסוכר רגיל.
1 כוס יוגורט/גבינה לבנה או חצי חצי
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
4 כפות סוכר/תחליף סוכר
לשמן תבנית וגם את נייר האפיה ! זה חשוב
אופים 170מעלות כ 40 דקות
אני הנחתי על הרשת התחתונה תבנית מלאה במים אומרים שהאדים עושים טוב לעוגות גבינה
* אוכלים/מגישים רק אחרי כמה שעות במקרר
* הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת
* אם אתם מוסיפים שוקולד צ'יפס תקמחו אותו קודם בקמח רגיל זה מונע מהם לשקוע פנימה
* אין צורך בכלי חשמלי, טורפים את כל החומרים במטריפה
* לפני שיוצקים את התערובת לתבנית מומלץ לטעום על קצה הלשון,
במידה ולא מספיק מתוק לטעמכם תוסיפו סוכר בהדרגה.
זו עוגה זולה ומתאימה מאוד לנמנעים מסוכר מכל סיבה שהיא
יש כמה אפשרויות :
להשתמש חצי בגבינה לבנה וחצי ביוגורט או ביוגורט בלבד
אם יש לכם שוקולד צ'יפס ללא סוכר ניתן להוסיף
אזהרה!
באפייה העוגה עולה יפה אפילו מעבר לתבנית..
אבל לאחר הקירור היא יורדת חזרה, לא נורא העיקר שהיא טעימה
תשתמשו בכל תחליף סוכר שאתם מכירים עדיף שיחס ההמרה יהיה 1:1
וטיפ אחרון:
אפשר להשתמש כמובן גם בסוכר רגיל.
1 כוס יוגורט/גבינה לבנה או חצי חצי
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
4 כפות סוכר/תחליף סוכר
לשמן תבנית וגם את נייר האפיה ! זה חשוב
אופים 170מעלות כ 40 דקות
אני הנחתי על הרשת התחתונה תבנית מלאה במים אומרים שהאדים עושים טוב לעוגות גבינה
* אוכלים/מגישים רק אחרי כמה שעות במקרר
* הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת
* אם אתם מוסיפים שוקולד צ'יפס תקמחו אותו קודם בקמח רגיל זה מונע מהם לשקוע פנימה
* אין צורך בכלי חשמלי, טורפים את כל החומרים במטריפה
* לפני שיוצקים את התערובת לתבנית מומלץ לטעום על קצה הלשון,
במידה ולא מספיק מתוק לטעמכם תוסיפו סוכר בהדרגה.