חלבי עוגת גבינה מתוקה

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ללא גבינה וללא סוכר :giggle:
זו עוגה זולה ומתאימה מאוד לנמנעים מסוכר מכל סיבה שהיא
יש כמה אפשרויות :
להשתמש חצי בגבינה לבנה וחצי ביוגורט או ביוגורט בלבד
אם יש לכם שוקולד צ'יפס ללא סוכר ניתן להוסיף
אזהרה!
באפייה העוגה עולה יפה אפילו מעבר לתבנית..
אבל לאחר הקירור היא יורדת חזרה, לא נורא העיקר שהיא טעימה
תשתמשו בכל תחליף סוכר שאתם מכירים עדיף שיחס ההמרה יהיה 1:1
וטיפ אחרון:
אפשר להשתמש כמובן גם בסוכר רגיל.

1 כוס יוגורט/גבינה לבנה או חצי חצי
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
4 כפות סוכר/תחליף סוכר
לשמן תבנית וגם את נייר האפיה ! זה חשוב
אופים 170מעלות כ 40 דקות
אני הנחתי על הרשת התחתונה תבנית מלאה במים אומרים שהאדים עושים טוב לעוגות גבינה

* אוכלים/מגישים רק אחרי כמה שעות במקרר
* הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת
* אם אתם מוסיפים שוקולד צ'יפס תקמחו אותו קודם בקמח רגיל זה מונע מהם לשקוע פנימה
* אין צורך בכלי חשמלי, טורפים את כל החומרים במטריפה
* לפני שיוצקים את התערובת לתבנית מומלץ לטעום על קצה הלשון,
במידה ולא מספיק מתוק לטעמכם תוסיפו סוכר בהדרגה.

215162215149215146215148_3_.jpg
215162215149215146215148_2_.jpg
215162215149215146215148_7_.jpg
215162215149215146215148_6_.jpg
215162215149215146215148_5_.jpg
 

קבצים מצורפים

  • 215162215149215146215148_4_.jpg
    215162215149215146215148_4_.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 35

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מה הכוונה כוס? יוגורט הוא 150 מ"ל, וגבינה זה 250 מ"ל
אין לזה משמעות כי החומרים האלה ממש זולים וזו לא עוגה שדורשת דיוק ברמה של מטוס..
פעם עשיתי רק 2 גביעי יוגורט פשוט 150 מ"ל כל אחד
פעם אחרת 1 גבינה 5% וגביע יוגורט
ופעם נוספת מיקס של שאריות גבינה..
תמיד זה מתקבל אותו דבר :)
שים לב שכתבתי "לטעום את הבלילה בדיוק מהסיבה הזאת..
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אין לזה משמעות כי החומרים האלה ממש זולים וזו לא עוגה שדורשת דיוק ברמה של מטוס..
פעם עשיתי רק 2 גביעי יוגורט פשוט 150 מ"ל כל אחד
פעם אחרת 1 גבינה 5% וגביע יוגורט
ופעם נוספת מיקס של שאריות גבינה..
תמיד זה מתקבל אותו דבר :)
שים לב שכתבתי "לטעום את הבלילה בדיוק מהסיבה הזאת..
זה לא עניין של טעם, אלא של מרקם. זה יכול להיות עוגה שלא תחזיק את עצמה.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
זה לא עניין של טעם, אלא של מרקם. זה יכול להיות עוגה שלא תחזיק את עצמה.
אצלי המדד לא מחזיק/לא מחזיק
חוסל ובאיזה מהירות..
אם אני לא טועה הכנתי בשבוע וחצי 5 פעמים ו...הבוקר אין פרוסה לקפה :)
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יותר מאוחר נכין עוגה נוספת ללא סוכר
יש לי תכנית לעשות מבחן טעימה "למומחים" שלנו אם ידעו להבחין בהבדל
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ניסיון מעכשיו לשדרג את העוגה הזאת
את היוגורט הלבן מחליף מעדן יוגורט דייט עם פרי
עדיין בתנור אבל הריחחחחח
כל הבית מבושם בריחות וניל ופירות יער

דג (1).jpg
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מריח נהדר בכל הבית
נראה נהדר כפי שאפשר לראות..
טעים?
רק אחרי לילה במקרר יהיה אפשר לטעום ולדעת :)

עוגה (Phone).jpg
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מחכה לעדכון :)
רוצה לנסות עם יוגורט תות
לא מוצלח..
אולי כי חשבתי שהיוןגורט מתוק בפני עצמו ולא הוספתי מספיק תחליף סוכר
המתכון המקורי הכי טוב
רק הריח שיש לעוגה כנראה מהפרי של היוגורט משכר..
גם את התבנית וגם את נייר האפייה?
כן
 

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא מוצלח..
אולי כי חשבתי שהיוןגורט מתוק בפני עצמו ולא הוספתי מספיק תחליף סוכר
המתכון המקורי הכי טוב
זה מה שיפה במתכונים שלך
גם כשמנסים משהו חדש/עם שינוי... יש עדכון חוזר עם דיס/המלצות להמשך.
תודה וש'כוייח!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה