דרוש מתכון עוגת בצק שוקולד בצק של מרווה לצמא

יוכי די

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
אבד לי המתכון, וזו עוגה מעולה!
מי שיכולה להעלות לי כאן את המתכון, אני אודה לה מאוד!
זה לא מתכון מהשנה, שנתיים אחורה אאל"ט.
תודה רבה
פסח כשר ושמח


עריכה: מצאתי אותו! הודו לה'.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אבד לי המתכון, וזו עוגה מעולה!
מי שיכולה להעלות לי כאן את המתכון, אני אודה לה מאוד!
זה לא מתכון מהשנה, שנתיים אחורה אאל"ט.
תודה רבה
פסח כשר ושמח


עריכה: מצאתי אותו! הודו לה'.
תוכלי להעלות לכאן?
 

יוכי די

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
תוכלי להעלות לכאן?
בבקשה:
עוגת שכבות שוקולד - מרווה לצמא / פסח תש"פ
תבנית בינונית, יש להרים את הדפנות כדי שלא יגלוש.

בצק:
4 כוסות גדושות קמח תפוחי אדמה
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 חלמונים

ערבבו עד לקבלת בצק פירורים, את החלבונים שמרו להמשך.
לשטוח בתבנית בינונית 2/3 מהבצק.

מלית:
6 כפות גדושות קקאו
3 כוסות סוכר
1/4 כוס מים
1/4 כוס יין
1 וחצי כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח תפו"א
4 ביצים מופרדות

בסיר:
להמיס קקאו, מים, יין, 1 כוס סוכר, שמן.
לכבות את האש,
להוסיף קמח תפו"א,
לערבב, להשהות לקרור, להוסיף חלמונים.
(הערה שלי: השמן לא מתאחד עם הבלילה, וזה בסדר)

להקציף:
4 חלבונים חדשים + 4 חלבונים שנשארו מהבצק עם 2 כוסות סוכר לקצף יציב מאוד,
להוסיף באיטיות את הבלילה מהסיר.
לשפוך על הבצק
לפורר מעל מהבצק שנותר.

לאפות בחום בינוני 50-60 דקות.
(הערה שלי: יש לי טוסטר אובן חם מאוד, אני אופה על 170 מעלות לחמישים דקות)

מועדים לשמחה!
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
נשמע טוב.
תוכלי לתאר קצת איך זה יוצא?
זו עוגה גבוהה או נמוכה? לשוקולד יש מרקם של בראוניז?

וכמובן הכי טוב תמונה...
 

יוכי די

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נשמע טוב.
תוכלי לתאר קצת איך זה יוצא?
זו עוגה גבוהה או נמוכה? לשוקולד יש מרקם של בראוניז?

וכמובן הכי טוב תמונה...
עוגה גבוהה מאוד, לשוקולד אין מרקם של בראוניז.
תמונה זה קצת טירחה, אני אנסה בל"נ.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בבקשה:
עוגת שכבות שוקולד - מרווה לצמא / פסח תש"פ
תבנית בינונית, יש להרים את הדפנות כדי שלא יגלוש.

בצק:
4 כוסות גדושות קמח תפוחי אדמה
1 כוס שקדים טחונים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 חלמונים

ערבבו עד לקבלת בצק פירורים, את החלבונים שמרו להמשך.
לשטוח בתבנית בינונית 2/3 מהבצק.

מלית:
6 כפות גדושות קקאו
3 כוסות סוכר
1/4 כוס מים
1/4 כוס יין
1 וחצי כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח תפו"א
4 ביצים מופרדות

בסיר:
להמיס קקאו, מים, יין, 1 כוס סוכר, שמן.
לכבות את האש,
להוסיף קמח תפו"א,
לערבב, להשהות לקרור, להוסיף חלמונים.
(הערה שלי: השמן לא מתאחד עם הבלילה, וזה בסדר)

להקציף:
4 חלבונים חדשים + 4 חלבונים שנשארו מהבצק עם 2 כוסות סוכר לקצף יציב מאוד,
להוסיף באיטיות את הבלילה מהסיר.
לשפוך על הבצק
לפורר מעל מהבצק שנותר.

לאפות בחום בינוני 50-60 דקות.
(הערה שלי: יש לי טוסטר אובן חם מאוד, אני אופה על 170 מעלות לחמישים דקות)

מועדים לשמחה!
תודה!
את יודעת איזה כוס זה?
 

איזון

משתמש מקצוען
מתי שמים את הפירורים?
כי הכנתי אותה בערב החג ושכבת הפירורים כולה שקעה לי במלית... אולי להוסיף אותם כמה דקות אחרי תחילת האפיה?
עדין יצאה טעים
 

יוכי די

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
מתי שמים את הפירורים?
כי הכנתי אותה בערב החג ושכבת הפירורים כולה שקעה לי במלית... אולי להוסיף אותם כמה דקות אחרי תחילת האפיה?
עדין יצאה טעים
את הפירורים שמים לפני האפיה, לא שקע לי.
אולי השארת מידי מעט פירורים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה