עוגת אגוזים משובחת

הפצחן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
עוגה בטעם אגוזים או שעשויה אגוזים?
 

פינגווין

משתמש מקצוען
עוגת שכבות שהבסיס שלה פריך עם אגוזים? טוב?
אם כן אני אעלה, שווההההההה
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת שכבות שוקולד וקראנץ' אגוזים

לבצק:

3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1 ביצה

לערבב הכל לבצק, לשטוח בתבנית, לאפות 180 ל-10 דק'.
להוציא מהתנור ולפזר כ- 150 גר' שוקולד במרווחים, למרוח את השוקולד.

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר
11/2 כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס שמן

לערבב היטב.
כשמתקרר מעט להוסיף 4 ביצים תו"כ ערבוב.
לשפוך על הבסיס של העוגה,
לאפות עוד 40 דק'.
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי.
 

Excel

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגה מוצלחת, רכה מאוד ולא מאכזבת!!

6 חלבונים +
קורט מלח +
כוס סוכר
להקציף על הגבוהה
להוסיף בהדרגה

חצי כוס מים
להוריד לנמוך ולהוסיף
חצי כוס שמן +
6 חלמונים אחד אחד

לערבב בנפרד היטב
כוס קמח (לא משנה איזה סוג, אני עושה עם קמח מלא)
ושקית אבקת אפיה
להוסיף לתערובת ולערבב בצורת עטיפה (או בהילוך נמוך)
להוסיף כוס אגוזי מלך טחונים או גרוסים

180 מע'
30-40 דק'

בהצלחה!!
 

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
@חני בנני @Excel
תודה רבה על המתכונים
נראה טעים וקל להכנה

מדובר בתבנית בינונית?
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת שוקולד ואגוזים
ללא שמן
מאוד מוצלחת


להפריד 6 ביצים

להקציף חלבונים עם כוס סוכר
להקציף במזלג חלמונים עם כפית שטוחה א. אפיה ומעט מיץ לימון

להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את החלבונים התפוחים לקצף הביצים.

בקערה נפרדת מערבבים את היבשים:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ עדין
100 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
1/3 כוס קמח

מוסיפים את היבשים לקצף בתנועות קיפול עדינות.

להעביר לתבנית 24
לאפות 40 דקות ב160 מעלות
 

שפת הים

משתמש מקצוען
עוגה מוצלחת, רכה מאוד ולא מאכזבת!!

6 חלבונים +
קורט מלח +
כוס סוכר
להקציף על הגבוהה
להוסיף בהדרגה

חצי כוס מים
להוריד לנמוך ולהוסיף
חצי כוס שמן +
6 חלמונים אחד אחד

לערבב בנפרד היטב
כוס קמח (לא משנה איזה סוג, אני עושה עם קמח מלא)
ושקית אבקת אפיה
להוסיף לתערובת ולערבב בצורת עטיפה (או בהילוך נמוך)
להוסיף כוס אגוזי מלך טחונים או גרוסים

180 מע'
30-40 דק'

בהצלחה!!
נשמע טוב
איזה גודל תבנית?
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת שכבות שוקולד וקראנץ' אגוזים

לבצק:

3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1 ביצה

לערבב הכל לבצק, לשטוח בתבנית, לאפות 180 ל-10 דק'.
להוציא מהתנור ולפזר כ- 150 גר' שוקולד במרווחים, למרוח את השוקולד.

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר
11/2 כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס שמן

לערבב היטב.
כשמתקרר מעט להוסיף 4 ביצים תו"כ ערבוב.
לשפוך על הבסיס של העוגה,
לאפות עוד 40 דק'.
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי.
לאיזה גודל תבנית זה מתאים? אפשר להמיר את המרגרינה בשמן?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עוגת שכבות שוקולד וקראנץ' אגוזים

לבצק:

3 כפות סוכר
4 כפות מים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1 ביצה

לערבב הכל לבצק, לשטוח בתבנית, לאפות 180 ל-10 דק'.
להוציא מהתנור ולפזר כ- 150 גר' שוקולד במרווחים, למרוח את השוקולד.

להמיס בסיר:

1 כוס סוכר
11/2 כוס אגוזים גרוסים
4 סוכר וניל
100 גר' מרגרינה
1/2 כוס שמן

לערבב היטב.
כשמתקרר מעט להוסיף 4 ביצים תו"כ ערבוב.
לשפוך על הבסיס של העוגה,
לאפות עוד 40 דק'.
העוגה מוכנה כשהלמעלה קריספי.
עוגה מדהימה!!
תודה על המתכון!
בבסיס שמתי 100 גר' מרגרינה במקום שמן.
20211221_001834.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה