שילוב מעניין שנחל הצלחה מרובה!
העוגיה טעימה גם כשהיא חמימה והמילוי רך ורטוב, וגם כשהיא קפואה ומרעננת.
כ-30 עוגיות
החומרים:
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הביצים, השמן וחמאת הבוטנים ולשים היטב לבצק אחיד.
לוקחים פיסת בצק, משטחים על כף היד, מניחים במרכז תות קטן קפוא וסוגרים היטב את הבצק מכל הצדדים תוך יצירת כדור יפה ומהודק.
אופים את העוגיות בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד להשחמה קלה.
הערות:
- עדיף לעשות שימוש בתותים קטנים, תותים גדולים אפשר לחתוך בעזרת סכין חדה.
- כדאי לעבוד עם התותים בעודם קפואים. במידה והם כבר מתחילים להפשיר הבצק נרטב מהנוזלים והעבודה הופכת למעט יותר מסובכת.
הא, והמעלה הגדולה של העוגיות האלו היא שהן לא ממש מצאו חן בעיני הילדים, כך שכל הכמות נשארה בלעדית עבור ההורים
העוגיה טעימה גם כשהיא חמימה והמילוי רך ורטוב, וגם כשהיא קפואה ומרעננת.
כ-30 עוגיות
החומרים:
- 2 כוסות קמח
- 1.5 כפיות אבקת אפיה
- 1 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 ביצים
- 2/3 כוס שמן
- 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
- תותים קפואים - למילוי.
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, מוסיפים את הביצים, השמן וחמאת הבוטנים ולשים היטב לבצק אחיד.
לוקחים פיסת בצק, משטחים על כף היד, מניחים במרכז תות קטן קפוא וסוגרים היטב את הבצק מכל הצדדים תוך יצירת כדור יפה ומהודק.
אופים את העוגיות בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד להשחמה קלה.
הערות:
- עדיף לעשות שימוש בתותים קטנים, תותים גדולים אפשר לחתוך בעזרת סכין חדה.
- כדאי לעבוד עם התותים בעודם קפואים. במידה והם כבר מתחילים להפשיר הבצק נרטב מהנוזלים והעבודה הופכת למעט יותר מסובכת.
הא, והמעלה הגדולה של העוגיות האלו היא שהן לא ממש מצאו חן בעיני הילדים, כך שכל הכמות נשארה בלעדית עבור ההורים