דובשניות לר"ה.
מתכון של נירה שוויאר, מכינה אותו שנים...
מהמם וטעים כל כך שבחיים לא תרצו יותר לקנות בחנות דובשניות.
מכמות זו יוצא 1 ק"ג עוגיות:
רכיבים לעוגיות:
6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1ו1/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קנמון
לערבב, לקרוץ עיגולים קטנים ולהכניס לתנור מחומם ב180 מעלות
ל8-10 דקות, להוציא כשמתגבש עוד לפני שמשחים.
ציפוי סוכר:
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
4 כפיות מיץ לימון
להקציף להוסיף אבקת סוכר ולימון, לטבול כל עוגיה בקצף או למרוח מעליה.
הציפוי מומלץ למתכון מושלם אם כי טעים מאוד מאוד גם בלעדיו.
אפשר להקפיא?למרות האנטגוניזם שיצרה לי ההתנצלות,
אני דוקא בעד שגבר יהיה במטבח, יחד עם האשה.. או בתורות... כל שילוב שהוא
דובשניות לר"ה.
מתכון של נירה שוויאר, מכינה אותו שנים...
מהמם וטעים כל כך שבחיים לא תרצו יותר לקנות בחנות דובשניות.
מכמות זו יוצא 1 ק"ג עוגיות:
רכיבים לעוגיות:
6 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1ו1/3 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס דבש
1 כפית קנמון
לערבב, לקרוץ עיגולים קטנים ולהכניס לתנור מחומם ב180 מעלות
ל8-10 דקות, להוציא כשמתגבש עוד לפני שמשחים.
ציפוי סוכר:
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
4 כפיות מיץ לימון
להקציף להוסיף אבקת סוכר ולימון, לטבול כל עוגיה בקצף או למרוח מעליה.
הציפוי מומלץ למתכון מושלם אם כי טעים מאוד מאוד גם בלעדיו.
אפשר להקפיא?
תודה רבה - פתוח.ש לקרין גורן דובשניות מדהימות
אם חסום לכם אשלח צילום מסך
אוקיילמרות האנטגוניזם שיצרה לי ההתנצלות,
אני דוקא בעד שגבר יהיה במטבח, יחד עם האשה.. או בתורות... כל שילוב שהוא
זה אותו דבר?3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
תודה!טיפ :
כן, אם זה מסוג לוק אנד לוק, עוד יותר כן.האם העוגיות נשמרות טוב בקופסה סגורה (בלי הקפאה) - לבן בישיבה ?
צודקת, זה טיפ מעולה.טיפ :
את הדבש למדוד בכוס שמדדנו את השמן.
כך הוא יחליק בקלות ובשלמות לקערה.
לאאוקיי
אני תמין פתוח להצעות בשלום בית
אגב החנות cherry קשור אליכם....
הכנתילמעונינות, יש לי פה מתכון מהממממממממם של דובשניות בטעם עדין (תכלס של החנות באיזשהו מקום נורא כבד כזה) שוווה שווה לנסות: זה משהו שמתאים גם לכל השנה והילדים זוללים את זה.
הנה: 2 ביצים, כוס סוכר, 3/4 כוס שמן 1 אבקת אפי'ה, 2 כפות גדושות דבש, 3 כוסות קמח, 2 כפות קינמון {אני שמה כפית אחת כי הילדות לא ממש אוהבות את הטעם} לעשות צורות עם ידים מקומחות ולאפות 180 מעלות עד שמשחים. כשהתבנית יוצאת מן התנור למרוח כשהדובשניות חמות:
100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/2 כפית תמצית וניל, להמיס יחד ולמרוח.
שנה טובה ומתוקה!
כוס מדידה או חד פעמי?למעונינות, יש לי פה מתכון מהממממממממם של דובשניות בטעם עדין (תכלס של החנות באיזשהו מקום נורא כבד כזה) שוווה שווה לנסות: זה משהו שמתאים גם לכל השנה והילדים זוללים את זה.
הנה: 2 ביצים, כוס סוכר, 3/4 כוס שמן 1 אבקת אפי'ה, 2 כפות גדושות דבש, 3 כוסות קמח, 2 כפות קינמון {אני שמה כפית אחת כי הילדות לא ממש אוהבות את הטעם} לעשות צורות עם ידים מקומחות ולאפות 180 מעלות עד שמשחים. כשהתבנית יוצאת מן התנור למרוח כשהדובשניות חמות:
100 גרם אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/2 כפית תמצית וניל, להמיס יחד ולמרוח.
שנה טובה ומתוקה!
ח"פכוס מדידה או חד פעמי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: