עוגות/עוגיות עוגה שיצאה כמו קובבה ועברה קוסמטיקה

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הכנתי לאחייני, חתן בר מצווה עוגה נטולת ביצים ממתכון של ניקי כפי שהומלץ לי כאן.
כשהפכתי התבנית (המשומנת!!) העוגה יצאה "קובבה" לגמרי.
הידקתי איכשהו את מה שנתפס ולא יצא. (וכמה פרורים טעמתי. הטעם נחמד מאוד, לפחות זה...)
מרחתי קרם, הקפאתי,
מרחתי עוד שכבה וסיתתי.
הקפאתי עוד פעם.
ואז קישטתי.
הקרם שוב יצא לי גרגרי למדי, מה אתן אומרות, להחרים את הפודינג?
הנה התוצאה:
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3756.JPG
    IMG_3756.JPG
    1.3 MB · צפיות: 389

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
איפה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכנתי לאחייני, חתן בר מצווה עוגה נטולת ביצים ממתכון של ניקי כפי שהומלץ לי כאן.
כשהפכתי התבנית (המשומנת!!) העוגה יצאה "קובבה" לגמרי.
הידקתי איכשהו את מה שנתפס ולא יצא. (וכמה פרורים טעמתי. הטעם נחמד מאוד, לפחות זה...)
מרחתי קרם, הקפאתי,
מרחתי עוד שכבה וסיתתי.
הקפאתי עוד פעם.
ואז קישטתי.
הקרם שוב יצא לי גרגרי למדי, מה אתן אומרות, להחרים את הפודינג?
הנה התוצאה:
א. זה יפה מאד.
ב. את מציינת שציפית והקפאת וחוזר חלילה. במשך הזמן הזה הפודינג סופח את הנוזלים בקרם והוא נעשה גרגירי.
אם רוצים לזלף זה מיד לאחר ההקצפה.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
א. זה יפה מאד.
ב. את מציינת שציפית והקפאת וחוזר חלילה. במשך הזמן הזה הפודינג סופח את הנוזלים בקרם והוא נעשה גרגירי.
אם רוצים לזלף זה מיד לאחר ההקצפה.
וקצף ריצ' נטול פודינג יעמוד יפה וחלק?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וסתם לידיעה תמיד עדיף להוסיף רק חצי חבילת פודינג לכל קצפת, קצפת צמחית.
זה מעודן יותר, אין את הגרגריות המטרידה של הקרונפלור.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
וסתם לידיעה תמיד עדיף להוסיף רק חצי חבילת פודינג לכל קצפת, קצפת צמחית.
זה מעודן יותר, אין את הגרגריות המטרידה של הקרונפלור.
הוספתי 2 כפות בלבד!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הוספתי 2 כפות בלבד!

לקצפת קטנה או לגדולה?
כי לגדולה זו הכמות שאני מוסיפה, לקטנה אפשרי בלי בכלל או כף אחת.

בכל מקרה כמעט לא משתמשת :)
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
מתי הוספת את הפודינג לקצף? כלומר, הקצפת קודם את הריץ קצת ואז הוספת פודינג או שמיד שמת את הריץ והפודינג יחד ורק אז התחלת להקציף?
הוספתי דקה שתיים אחרי הקצפת הריץ'
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
הוספתי דקה שתיים אחרי הקצפת הריץ'
זהו. כאן טמון הכלב.
לא להתחיל להקציף לפני ששמים גם את הפודינג.
(בעבר התפשלתי עם זה כמה פעמים עד שעליתי על זה)
הקצפה של ריץ/שמנת שונה מביצים. בביצים באמת עדיף קודם להקציף ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר. הריץ הוא כמו שכתבתי למעלה. הכל ביחד. ואם לא עלול להיווצר קרם גרגירי כמו שכתבת.
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
זהו. כאן טמון הכלב.
לא להתחיל להקציף לפני ששמים גם את הפודינג.
(בעבר התפשלתי עם זה כמה פעמים עד שעליתי על זה)
הקצפה של ריץ/שמנת שונה מביצים. בביצים באמת עדיף קודם להקציף ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר. הריץ הוא כמו שכתבתי למעלה. הכל ביחד. ואם לא עלול להיווצר קרם גרגירי כמו שכתבת.
תודה!
בשבת יש יום הולדת לקטן. אנסה את העוגה הבאה לפי המלצתך, ואעדכן בעז"ה בתוצאות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה