הכנתי לאחייני, חתן בר מצווה עוגה נטולת ביצים ממתכון של ניקי כפי שהומלץ לי כאן.
כשהפכתי התבנית (המשומנת!!) העוגה יצאה "קובבה" לגמרי.
הידקתי איכשהו את מה שנתפס ולא יצא. (וכמה פרורים טעמתי. הטעם נחמד מאוד, לפחות זה...)
מרחתי קרם, הקפאתי,
מרחתי עוד שכבה וסיתתי.
הקפאתי עוד פעם.
ואז קישטתי.
הקרם שוב יצא לי גרגרי למדי, מה אתן אומרות, להחרים את הפודינג?
הנה התוצאה:
כשהפכתי התבנית (המשומנת!!) העוגה יצאה "קובבה" לגמרי.
הידקתי איכשהו את מה שנתפס ולא יצא. (וכמה פרורים טעמתי. הטעם נחמד מאוד, לפחות זה...)
מרחתי קרם, הקפאתי,
מרחתי עוד שכבה וסיתתי.
הקפאתי עוד פעם.
ואז קישטתי.
הקרם שוב יצא לי גרגרי למדי, מה אתן אומרות, להחרים את הפודינג?
הנה התוצאה: