מאמר עוגה משובחת לשמחת תורה | מאמר חדש ומרתק. מוזמנים להגיב
לא הרבה זמן בכלל.זה ממש רבה זמן להכין אותה אבל נראה שווה!!!
אני רוצה להכין אותה עכשיו ואין לי שוקולית מה אפשר לשים במקום?מאמר עוגה משובחת לשמחת תורה | מאמר חדש ומרתק. מוזמנים להגיב
קקאו + עוד קצת סוכראני רוצה להכין אותה עכשיו ואין לי שוקולית מה אפשר לשים במקום?
בוו של בחושות. הביצים השלמות והסוכר מוקצפים יחד בוו בחושות ואחרי כמה דקות הופכים לתערובת קצפית בצבע צהוב בהיר/קרםמה הכוונה "מקציפים בוו של בחושות ביצים" ?
המקצף הרגיל או ה -K ?
החלק של ה-K.סליחה על הברות איך נראה וו של בחושות ? איזה חלק זה במיקסר?
נשיקות.
בצקים עושים עם המסתלסל, וטארטים וקצפת מקציפים עם החלק שכולו מורכב מחוטים/ פסי מתכת דקים. יש עוד חלק שמיועד לבצקים של מרגרינה וכו', הבנתי נכון?החלק של ה-K.
נכוןבצקים עושים עם המסתלסל, וטארטים וקצפת מקציפים עם החלק שכולו מורכב מחוטים/ פסי מתכת דקים. יש עוד חלק שמיועד לבצקים של מרגרינה וכו', הבנתי נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: