ממיסים שוקולד מריר ויוצקים לתוך ה"אמה" של ארבע כפפות חד פעמיות, מקפיאים לכמה דקות
מושלםאני שמתי בעצי חיים מקלות בייגלך.
כמצורף בתמונה (זה היה לחלאקה)
מהמם!!!!!גם לבני יש מסיבת חומש אבל לא מתכוננת לעבוד קשה על עוגה תמיד את העוגות לא כל כך אוכלים במיוחד שלא יודעים מי הכין כל דבר.. במסיבת חומש יש בד"כ המון עוגות , לעומת חלאקה שזו עוגה יחידה,גם אחרי שפורסים נעלמת הצורה היפה.. חשבתי לעשות ארון קודש עם ספרי תורה..או ארון ספרים עם חומשים קטנים. משהו שהילדים יוכלו לקחת. אבל גם החומשים או הספרי תורה ברעיון יהיו עשויים ממשהו קנוי... לא אוהבת את כל הוופלים/ ביסקיוויטים מודבקים זה טעים לבית לא לאחרים... בעבר עשיתי לילדים סידורים במסיבת סידור וספרי תורה במסיבת חומש
מחפשת עכשיו רעיון חדש... משהו נקי רק גרפיקה וממתק.. איזה ממתק נראה כמו חומש ? חשבתי פישקאלאך אבל מרגיש לי מזעזע לחלק כזה דבר לילדים,
דוג' למה שעשיתי בסידור וחומש
כן.. כלום עבודה הילדים הדביקו@cyp מהמם!!!
הסידור זה וופלים של מן??
דף מודפס של כריכת סידור בגודל שעוטף וופלה של מן הכחולמהמם!!!!!
מה הכנסת בתוך ה"סידורים"?
בדיוק השבוע יש לבן שלי מסיבת סידור.
איך עשית את העטיפה?
תודה
מהמםדף מודפס של כריכת סידור בגודל שעוטף וופלה של מן הכחול
אין לי זה היה מזמן וזה כלום עבודה ....מהמם
אפשר לבקש את הקובץ?
וואו! חבל שלא ראית את הפנסים של בן החמש שלי עכשיו.גם לבני יש מסיבת חומש אבל לא מתכוננת לעבוד קשה על עוגה תמיד את העוגות לא כל כך אוכלים במיוחד שלא יודעים מי הכין כל דבר.. במסיבת חומש יש בד"כ המון עוגות , לעומת חלאקה שזו עוגה יחידה,גם אחרי שפורסים נעלמת הצורה היפה.. חשבתי לעשות ארון קודש עם ספרי תורה..או ארון ספרים עם חומשים קטנים. משהו שהילדים יוכלו לקחת. אבל גם החומשים או הספרי תורה ברעיון יהיו עשויים ממשהו קנוי... לא אוהבת את כל הוופלים/ ביסקיוויטים מודבקים זה טעים לבית לא לאחרים... בעבר עשיתי לילדים סידורים במסיבת סידור וספרי תורה במסיבת חומש
מחפשת עכשיו רעיון חדש... משהו נקי רק גרפיקה וממתק.. איזה ממתק נראה כמו חומש ? חשבתי פישקאלאך אבל מרגיש לי מזעזע לחלק כזה דבר לילדים,
דוג' למה שעשיתי בסידור וחומש
איזה ממתק נראה כמו חומש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: