מידע שימושי עוגה לגברים :)

עמליה 098

משתמש מקצוען
חברה בקשה ממני להכין עוגה לקידוש של הגברים בתנאים הבאים:

-ללא קרם
-לא טורט
לא פס שמרים
שניתן להקפיא.

עשיתי עוגת בצק פריך עם פרורים- מחפשת עוד רעיון לא מידי מורכב.
תודה רבה מראש!!
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלנו הגברים אוהבים (כלומר מבקשיםמהנשים לשלוח אליהם לעזרת גברים) חיתוכיות לסוגיהם-
בראוניז
עוגת חמאת בוטנים
בלונדיז- הבן דוד האשכנזי של הבראוניז. עם שוקולד צ'יפס.

וטיפה יותר מורכב-
עוגת קוקוס (בצק, שוקולד, וקציפת קוקוס למעלה.)
חיתוכי שוקולד חמאת בוטנים ופצפוצים
 

Zehavitoosh

משתמש צעיר
עוגת קוקוס (בצק, שוקולד, וקציפת קוקוס למעלה.)

אשמח לקבל מתכון אם לא קשה לך
תודה!
 

מצליחה

משתמש מקצוען
לבצק:
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
4 חלמונים
100 גרם מרגרינה
5 כפות שמן
3 כפות מים
למלית:
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
50 מ"ל קצפת פרווה
רבע כפית מלח
8 כפות אבקת נוגט
2 ביצים
2 כפות אבקת סוכר
לציפוי:
4 חלבונים
שליש כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
מכינים את הבצק:
משמנים תבנית פאי בקוטר 26 ס"ח או תבנית מלבנית בגודל 30*20 ס"מ מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבדים את הקמח והמרגרינה במיקסר, במעבד מזון או בקערה עד לקבלת פירורים אחידים, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט ככל האפשר, רק עד לקבלת כדור בצק, משטחים אותו על התבנית ואופים 10 דקות בתנור.
בינתיים מכינים את הקרם:
בסיר בינוני, ממיסים על אש בינונית תוך כדי ערבוב את השוקולד, המרגרינה, השמנת, המלח ואבקת הנוגט עד לקבלת מרקם אחיד, מכבים ומצננים מעט.
בקערה קטנה טורפים את הביצים עם אבקת הסוכר כדקה ומאחדים את שתי התערובות לבלילה חלקה, יוצקים על הבצק. מקציפים את החלבונים עד שהם מתייצבים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עוד כ-3 דקות לקבלת קצף מאוד מביק ויציב ומקפלים בזהירות את הקוקוס לתוך הקצף.
מורחים בעדינות את הקצף בצורה נאה על השוקולד (אפשר להכניס לשק זילוף ולזלף פסים פסים בצורה עגולה) ואופים 10-15 דקות, או עד שהקצף זהוב. מוציאים ומצננים.

(קרדיט אביגיל מייזליק)
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת חמאת בוטנים, כוסות מדידה:
3 ביצים
1/4 1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חמאת בוטנים (אני עושה בערך 2/3 כוס ח"פ. שונאת לשטוף כלי מחמאת בוטנים)
2 כפיות תמצית וניל או 2 סוכר וניל
1/4 2 כוסות קמח
1 כפית א. אפיה
כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים חומרים לחים, מוסיפים חומרים יבשים. את הצ'יפס מוסיפים בסוף, אבל כשעדיין רואים קצת קמח. מעבירים לתבנית 20X30
אופים 25-35 דקות בחום 170 מעלות
בודקים שלא ממש לח אבל מצד שני לא מידי יבש.

שידרוג 1: אחרי 5 דקות של אפיה מוציאים מהתנור ו"מקשקשים" עם שיפוד כדי ליצור מראה שיש.
שידרוג 2: אחרי סוף האפיה מפזרים קוביות שוקולד / צ'יפס, מחכים להמסה, ומורחים לציפוי העוגה.

לא לשלב את 2 השדרוגים, כי אז לא רואים את השיש...
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת קוקוס
3 שכבות ב2 קערות (או אפילו 1)

מערבבים במיקסר לקבלת פרורים:
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 חלמונים
שקית א. אפיה
שקית סוכר וניל
1/2 2 כוסות קמח

משטחים חצי על תבנית 20X30 עם נייר אפיה.
מורחים ריבת משמש

לחצי הנותר מוסיפים:
3/4 כוס מיץ תפוזים (או מים עם קצת מיץ לימון)
1/4 כוס קקאו
1 כפית קפה נמס
1 כפית וניל

שופכים על הבסיס שבתבנית
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

בינתיים שוטפים את הקערה,
מקציפים 4 חלבונים
מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס סוכר לקבלת קצף יציב
מקפלים פנימה 100 ג' קוקוס

מורחים על העוגה החמה,
מחזירים לתנור לעוד 15 דקות.

כדי לחסוך בשטיפת הכלים באמצע, אפשר להכין קודם את קציפת הקוקוס, להעביר לשקית הקפאה במקרר, ולהכין את 2 השכבות הראשונות בקערה בלי שטיפה.
 

IMR

משתמש צעיר
מי מהם בכלל אוכל עוגות בקידוש?
הם אוהבים רק קיגעלים, חמוצים, הערינג,
העוגות זה רק כדי לקחת טעימה לאישה שבבית אז תכיני משהו שנשים אוהבות ;)

ולעניינו,
פצפוצי אורז במנגטים
כרוכיות עם ממרח תמרים
כלום עבודה
 

zyaeli

משתמש רשום
הכי פשוט ומהיר
קונה טארטלטים מוכנים בחנויות אפיה כ40 ש"ח ל40 יחידות מסודרות יפה במגש פלסטיק
מזלפת עם שקית זילוף גנאש שוקולד/גנאש שוקולד קפוצינו
200 גרם שוקולד+200 גרם ריץ (חבילה קטנה)
מקשטת בברס או בפנינים
עוטפת בנילון נצמד
מצרפת סרט וברכה

אסטתי טעים כשרות בד"ץ
כ15 דקות הכנה ללא לכלוך (ממיסה במיקרו)
מצרפת תמונה - לפני האריזה
 

קבצים מצורפים

  • WhatsApp Image 2019-09-22 at 11.49.48.jpeg
    WhatsApp Image 2019-09-22 at 11.49.48.jpeg
    KB 239.6 · צפיות: 229

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה