ואם כן, מה אפשר לעשות ?תבדקו אם היא לא לוקחת נקיון במקביל...
להזמין אותה לניקיון אצל קרוב משפחה שהיא מכירה מהעבודה אצל הסבתא.ואם כן, מה אפשר לעשות ?
להתלונן דרך חברת ההעסקה או שמספיק שהיא תראה ניידת משטרה או תגידו לה משטרה היא חוזרת על 4 אסור להם לעבוד במקבילואם כן, מה אפשר לעשות ?
מניסיון
להתאמץ לימצוא מחליפה
[יש היום בחורות מבוגרות שמסכימות]
לא מגיעה לאיפה?ולא מגיעה ....
אין בעיה להחליף חברהלא ידוע לי על מחסור אלא א"כ את גרה באזור בעייתי.
העובדת שלנו הודיעה על התפטרות ומייד שלחו לנו מהחברה שתיים לראיון.
אולי צריך להחליף חברה?
לא מגיעה לאיפה?
היא לא גרה אצלכם?
אם לא מרגישה טוב שתשאר במיטה
אתם יכולים לדרוש שתשאר אצלכם.היא שוכרת דירה בארץ, ושלא מרגישה טוב הולכת לשם (טוענת שלא רוצה להדביק אף אחד)....
לא יודעת מאיפה את,אין בעיה להחליף חברה
איך קוראים לחברה שהזמנתם דרכה ?
אם היא עובדת טובה אפשר להגיד לה שאם היא תגיע יותר אתם תתנו לה טיפ כל סוף חודש
רק כסף מדבר אליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: