ר רינתיה משתמש מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי איור וציור מקצועי 15/11/20 #1 איך היא לצילומי חוץ? מישהי הזמינה פעם כזו מארליך? בהסרטה- הפוקוס מתכוונן אוטומטי? תודה!
ע עברי אנכי משתמש מקצוען צילום מקצועי עריכה תורנית 15/11/20 #3 נכתב ע"י רינתיה: מישהי הזמינה פעם כזו מארליך לחץ כדי להרחיב... אני. מעולה לצילומי חוץ, מיועדת יותר לקרופ. בהסרטה הפוקוס אוט', אבל בקונטרסטים קשים הוא מתקשה.
נכתב ע"י רינתיה: מישהי הזמינה פעם כזו מארליך לחץ כדי להרחיב... אני. מעולה לצילומי חוץ, מיועדת יותר לקרופ. בהסרטה הפוקוס אוט', אבל בקונטרסטים קשים הוא מתקשה.
A aas משתמש מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 15/11/20 #4 אני גם ישמח לדעת - יש לי מצלמת 80 D מה עדיף 50 מ"מ או 80 ? ומה יותר טוב לצילומי חוץ ?
ע עברי אנכי משתמש מקצוען צילום מקצועי עריכה תורנית 15/11/20 #5 אין 80, נתכוונת ל-85. D80 היא קרופ, ומה שמתאימה לה היא 50 mm, ולא 85. לצילומי חוץ שתיהן מעולות, כ"א למצלמה שמיועדת לה.
אין 80, נתכוונת ל-85. D80 היא קרופ, ומה שמתאימה לה היא 50 mm, ולא 85. לצילומי חוץ שתיהן מעולות, כ"א למצלמה שמיועדת לה.
ר רינתיה משתמש מקצוען כתיבה ספרותית צילום מקצועי איור וציור מקצועי 15/11/20 #6 @ראובן 10 מצלמת 2000d של קנון. @עברי אנכי - תודה על המידע!
ראובן 10 מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום צילום מקצועי 15/11/20 #7 נכתב ע"י רינתיה: @ראובן 10 מצלמת 2000d של קנון. @עברי אנכי - תודה על המידע! לחץ כדי להרחיב... כמדומני שאין לה פוקוס עוקב בוידיאו. תקני אותי אם אני טועה... 50 מ"מ טובה לצילומי חוץ. מקבילה ל85 על פ"פ. במידה וקיימת מערכת דואל פיקסל מומלצת עדשה50 מ"מ עם מנוע שקט STM. כך שתיהיה טובה גם לוידיאו. יש אותה מאחת הגרסאות של ה50 מ"מ... בהצלחה!
נכתב ע"י רינתיה: @ראובן 10 מצלמת 2000d של קנון. @עברי אנכי - תודה על המידע! לחץ כדי להרחיב... כמדומני שאין לה פוקוס עוקב בוידיאו. תקני אותי אם אני טועה... 50 מ"מ טובה לצילומי חוץ. מקבילה ל85 על פ"פ. במידה וקיימת מערכת דואל פיקסל מומלצת עדשה50 מ"מ עם מנוע שקט STM. כך שתיהיה טובה גם לוידיאו. יש אותה מאחת הגרסאות של ה50 מ"מ... בהצלחה!