תלוי כמה הצילינדרלי יש צילינדר אני קונה חודשיות רגילות של חניתה והורדתי בערך ספרה אחת פלוס בכל עין- כי רואים הרבה יותר ברור בעדשות מאשר עם משקפיים.
וזה שווה את זה? היא באמת רואה אם זה יותר טוב מאשר עדשות שאני מזמינה בחנות רגילה?יש לי אחות עם צילינדר גבוהה מאוד
עשתה בחנות ויסטה בירושלים זה יצור מיוחד ומחכים כמה חודשים עד שמגיע...
עד שמגיעים למידה המדויקת יכול לקחת שנתיים...
לי עולה 120 ש"ח לחודשאני גם עם צילינדר, ומעניין אותי, כמה זה יותר יקר?
סורי על הבורות, אבל זה נחשב יקר? (אני כמעט תמיד עם משקפיים, לאחרונה התחלתי לחשוב על זה ברצינות...)לי עולה 120 ש"ח לחודש
כן, מאד.סורי על הבורות, אבל זה נחשב יקר? (אני כמעט תמיד עם משקפיים, לאחרונה התחלתי לחשוב על זה ברצינות...)
לא לכולם זה נח צריך לנסות לי יש לי צילינדר לא מאד גבוהלי יש צילינדר במשקפיים ובעדשות אמרו לי שאם זה נמוך לא עושים.
ואני מסתדרת מצויין עם עדשות בלי צילנדר,
אז כדאי לך להתיעץ עם רופא. (או שכבר התייעצת ואת רק רוצה לדעת איפה לקנות..)
כן, מאד.
זה מחיר לשלושה זוגות של עדשות מסיליקון.
עדשות רגילות עולות 80 שקל לשלושה זוגות.
נכון, לכן כתבתי שכדאי להתייעץ עם רופא.לא לכולם זה נח צריך לנסות לי יש לי צילינדר לא מאד גבוה
ניסיתי בהתחלה בלי וראיתי ממש לא חד,
זה אולי מחיר לעדשות עם צילינדר.אבל זה בערך המחיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: