יהודה שלזינגר: קורה בפנים משהו דרמטי. אנשי נתניהו מבקשים מכולם כולל כולם להסיר מועמדות. האם זה אומר ניסיון דחיית ההצבעה? האם זה אומר שיתכנסו סביב גוטליב שהצהירה שלא תסיר?? :
עמית סגל: בקואליציה מתכוונים להסיר את כל המועמדויות כדי לדחות את ההצבעה בחודשדרמה: הסיכום בלשכת נתניהו: להצביע נגד המועמדים ולפעול לדחיית הבחירות .
שמש
מהלך נתניהו קלאסידרמה: הסיכום בלשכת נתניהו: להצביע נגד המועמדים ולפעול לדחיית הבחירות .
שמש
אני חושב שמבחינתו זה לגמרי נכוןליברמן הזה מטורלל לגמרי
לא פורסמו עדייןנו מה התוצאות?
אני במתח
כשאין רוב לשתי המועמדים חייבים לעשות בחירות חוזרות בתוך 30 יוםסליחה, פספסתי משהו? לא אמרו שדוחים את זה בחודש?
או שמועמד אחד מקבל מעל 61 קולות ואז הבחירות החוזרות רק על מקום אחדכשאין רוב לשתי המועמדים
אם מישהו אחר היה אומר את זה מילא, אבל היא..מירב כהן יש עתיד: יותר מח"כ אחד בקואליציה אמר לי שהצביע בעד קארין אלהרר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: