עזרה עדיין לא התעדכנתם? סקרים תמורת --כסף!

מצב
הנושא נעול.

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שוב שלום ואנחנו חוזרים עם הסקרים למי שעדיין לא מכיר.
קצת פירוט:
ישנם אתרים שבהם אתם נרשמים אליהם ואחת לכמה זמן אתם מקבלים הזמנה לסקר בדוא"ל האישי שלכם אתם נכנסים ללינק ששולחים לכם ועונים על סקרים ו- כן שמעתם נכון, מרוויחים כסף.
אז גם אם יש לכם כמה דקות ביום שאין לכם מה לעשות כ"כ, אם זה באמצע העבודה, או סתם בהפסקה כשנמאס לכם לעבוד תכנסו לדוא"ל תחפשו את הסקרים שממתינים לכם ותתחילו לענות ולהרוויח כסף בדרך הקלה.

ו-אל תדאגו אין חשש למסירת פרטיכם האישיים

והנה כמה אתרים של סקרים בתשלום:
http://PanelView.co.il/Join.aspx?ref=539143569
http://www.sekernet.co.il/Register.aspx?ReffereID=115164
https://www.panel4all.co.il?inviterID=d8cf62aa206d54dfcd221d817af6304b

אז, בהצלחה בעבודה החדשה ;)

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מנסיון? הרווחת כבר כסף?
בנתיים הרווחתי נקודות נרשמתי לפני לא הרבה זמן, בפאנל ויו יש לי הרבה נקודות כבר ואחרי שאני אקבל את הכסף אדע בברור אבל לא לדאוג ישנם כאלה בפרוג שיעידו על כך שהם כבר קיבלו מאות שקלים

שורי פלד

משתמש מקצוען
בנתיים הרווחתי נקודות נרשמתי לפני לא הרבה זמן, בפאנל ויו יש לי הרבה נקודות כבר ואחרי שאני אקבל את הכסף אדע בברור אבל לא לדאוג ישנם כאלה בפרוג שיעידו על כך שהם כבר קיבלו מאות שקלים
קבלתי כבר הודעה בפרטי ממישהי שהרוויחה אלף שקלים
תודה

חנצי

משתמש פעיל
זה אמיתי?
כמה יצא לכם להרוויח בחודש מכזה דבר?
ובאמת מרוויחים כל חודש? כלומר, יש הרבה סקרים במשך החודש וכל חודש?

ראיתי בקישור האחרון שהתשלום הוא לא מזומן אלא תו קנייה ברשת כלשהיא. ככה זה אצל כולם?

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה אמיתי?
כמה יצא לכם להרוויח בחודש מכזה דבר?
ובאמת מרוויחים כל חודש? כלומר, יש הרבה סקרים במשך החודש וכל חודש?

ראיתי בקישור האחרון שהתשלום הוא לא מזומן אלא תו קנייה ברשת כלשהיא. ככה זה אצל כולם?
אני אישית עדיין לא הרווחתי מזה כי לא הגעתי לסכום המלא אבל מכירה משהי באופן אישי שהרוויחה. אני מקבלת בערך 2,3 ואפילו יותר סקרים בשבוע אבל אם את רוצה את יכולה לפתוח עשרות חשבונות עם מיילים שונים, כל אחד ורצונותיו. בעיקר מקבלים תווי קניה לפי הידוע לי ויש מקומות שמקבלים כסף לפייפל אבל זה חנויות שוות. תראי זה אומנם לא מלא כסף אבל זה נחמד לעשות בין לבין...

ששונית

משתמש מקצוען
לא יודעת אם זה קשור, אבל לא מזיק להיזהר:

אמש, בשעות הלילה, הופץ קמפיין עוקץ ברשתות החברתיות, ובו מוצע קופון בשווי 900 ₪ לעונים על סקר מטעם חברת שופרסל. מדובר בהודעה שמובילה לדף מתחזה שמטרתו לפתות את ה"לקוח", ולגרום לו להמשיך ולהפיץ את ההודעה למכריו דרך וואטסאפ, תוך "התחייבות" לקבלת קופון.

האנשים שיקבלו את אותה ההודעה, ילחצו על הלינק, וכתוצאה מכך יופנו לאתרים פרסומיים שונים. חלק מהם יציעו לנמענים להוריד אפליקציות שונות.

במהלך הקמפיין מתבקש המשתמש להשתתף בסקר קצר, אשר במסגרתו עליו לענות על שלוש שאלות, ולשתף את הדף ברשת הוואטסאפ.

158959.jpg

158960.jpg

משסיים המשתמש לענות על הסקר, הוא מועבר לאתר אקראי. מדובר באתרים שמנסים להוריד סוגים שונים של תכנים לא לגיטימיים אל המכשיר שממנו מתבצעת הגלישה.
158961.jpg

משופרסל נמסר בתגובה: "נודע לנו כי בשעות האחרונות מתבצעת הונאה ברחבי הרשת ששופרסל חוגגת 60 שנה, ומעניקה קופונים ע"ס 900 שקל. מדובר בתרמית שאינה קשורה לשופרסל בשום צורה שהיא, ואנו מבקשים להזהיר את הציבור לא להשתמש ולהיכנס לקישור בנושא, שכן הוא עשוי לכלול וירוסים או כל דבר פוגעני אחר. שופרסל פנתה למשטרה, והעניין בטיפול".

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
אם תחשבו את זמן העבודה מול התמורה - זה יוצא פחות משכר מינימום

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נרשמתי לפני כשנה לכל האתרים הנ"ל.
בינתיים לא ראיתי שקל.
אני כבר כמעט אוחזת רק באתר אחד בחמישים, אה שלא תחשוב שאני כל היום מקבלת סקרים אבל אני מקבלת אולי פעמיים בשבוע מהם לכמה דקות לא על חשבון משהו אחר ואני רואה 50 ש"ח

אם תחשבו את זמן העבודה מול התמורה - זה יוצא פחות משכר מינימום
אף אחד לא אמר שלא, בד"כ אנשים שעושים את זה זה רק בין לבין, בהפסקות, בתור יצר סקרנות מה הולך שם וכו'...

אמא מותק

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נרשמתי לפני כשנה לכל האתרים הנ"ל.
בינתיים לא ראיתי שקל.
את מקבלת מילים לענות סקרים?
אני מקבלת לא מעט ועונה וקבלתי כבר מאות שקלים שווה כל שקל זה כסף
מקבלים או בצק או בתווי קניה

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה