עגלת תאומים

ובר

משתמש רשום
אני מחפשת עגלת תאומים "לתינוקים צמודים " שנה וחצי ותינוק חדש .
אני רוצה עגלה שנוסעת טוב עם גלגלים גדולים אך עגלה לא מאד רחבה
כמו כן שיהיה לו כמובן מקום טוב לתינוק קטן .
אשמח לשמוע הצעות של עגלות וחברות מנסיון . ( כמו כן אשמח לשמוע גם על עגלות תאומים יד שניה במצב טוב !!!)

ובר

משתמש רשום
מישהו שמע על עגלת תאומים מחברת KOEL STRA?
יש לה גם מצב להוסיף "אמבטיה " - היכן ניתן להשיג אותה בארץ. ( ובאיזה מחיר ) ?

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני בררתי חצי שנה על עגלת תאומים ובסוף קניתי את הבייבי ג'וגר סיטי מיני - ואני מאד מרוצה ב"ה.
בררתי גם על ה"פיל אנד טד" למרות שכולם כאן בפורום הזדעזעו מהרעיון שהחמוד שלי ישב בסל, זה די מצא חן בעיני, אבל לא קניתי בגלל שהיא לא מתקפלת עם שני המושבים-צריך להוציא מושב אחד.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
גם אני חרשתי את העולם עם עגלת תאומים. רציתי בייבי ג'וגר
אני חושבת שהיא הכי מומלצת
אבל איכשהוא בסוף הגעתי במחיר מציאה לעגלת תאומים פג אריה הדגם החדש (חצי חצי) שיש לו כיסוי רגליים (תתפלאי כמה זה שימושי)
ואפשר לומר שאני די מרוצה.
בזמנו מה ש'הוציא לי את העיניים ' זה דגם מיוחד של בייבי ג'וגר- סיטי סלקט תעשי חיפוש זאת עגלה אופציונלית לאחד או 2 אבל התינוק לא בסל כמו פיל אנד טדס
המחיר שלה בנתיים די בשמיים מבחינתי - אזור 5 אלף. ועם אמבטיה זה תוספת. אם מאד תרצי יש מקום שמשכירים אותה כמו ליסינג
עוד אופציה שראיתי רק לאחרונה זה בעגלת מקס של ד"ר בייבי יש אפשרות למושב נוסף או סלקל נוסף ב-300 שקל בערך וזה מתלבש יפה
העגלות של אחד מול השני או אחד אחרי השני ארוכות מאד ולא נוחות לדעתי.

ניצן

משתמש פעיל
האם אין מישהו שמעוניין למכור עגלה ביד שניה ??

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
למה שלא תחפשי באתר יד 2?
העגלת תאומים שלנו השתמשו בה 3 פעמים ומכרו ב700 כשבחנות הכי זולה מצאנו ב1450
יש מציאות!
יש שם כמה בייבי ג'וגר שכתוב שבכלל לא יצאו איתם מהבית!

חיוכון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם את העגלת תאומים שלי (פג אריה 60:40. מעולה ועונה על כל הציפיות) קניתי ביד 2. בקושי היה בשימוש. ב500 ש"ח (חדש עולה כ1700).
יש לזה שוק לא רע בכלל. בזמנו, ראיתי שם כמה מודעות, וכשהתקשרתי זה כבר לא היה רלוונטי כי לקחו את זה.

ובר

משתמש רשום
למישהי יש כתובת וטלפון של היד שניה לעגלות ?
( אין לי גישה לאתרים...)

sunshine

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני קניתי את המקלרן דרך יד2, ואני מאוד מרוצה- קודם כל כי היא ממש צרה ונכנסת אפילו למעלית (שזה בעיני היתרון, כי היא עוברת גם בדלת רגילה, ובמדרכה צרה וכו', ואני לא יודעת איך מסתדרים עם עגלות רחבות יותר), וגם היא יורדת לשכיבה כמעט מלאה (170 מעלות), שזה חיוני לאח הקטן שנולד, וגם יש לה את האביזרים השימושיים: כיסוי גשם קשיח שמורכב בקלות, כיסוי רגליים וכו'. והיא נוסעת טוב, והיא ממש חזקה. רק קצת קשה לפתוח ולסגור...

אגב, ביד2 יש עגלות במצב כמעט חדש ובחצי מחיר. אני קניתי ב-950 כשבחנות היא עולה כמעט 2000, והיא בקושי היתה בשימוש- הם קיבלו אותה במתנה ללידת התאומים, והשאירו אותה שתהיה עגלה ספייר אצל סבא וסבתא כשבאים לבקר...

ובר

משתמש רשום
יש לך את טלפון וכתובת מהיד שניה בו קנית את העגלה ?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
יד שניה זה אתר בו כל אחד מפרסם את מה שיש לו למכור
וכל אחד שם את הטלפון שלו. כך שאין מספר לתת לך.
את יכולה לבקש מנתיב שיפתחו לך.

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי בייבי ג'וגר סיטי מיני:
המעלות שלה:
היא מתקפלת בקלות מדהימה. נוסעת מקסים, מעולה בעליות... יש לה סל גדול. הגגון - מצל על כל הגוף, [מה שאין כן בשום עגלה...] נכנסת לרוב המעליות [ואולי בעצם לכולן], הרוחב שלה 75 ס"מ והיא נכנסת לכל דלת, אך לא לדלתות פנימיות בבית.
הריפוד נשלף כולו! לכביסה. הכל מתחבר עם תיקתקים, ואפשר לכבס את הריפוד במכונה.
אצלנו הגדול מידי פעם מצטרף לעגלה... ואל תשאלו איך. כי זה כל פעם אחרת.
המושב כ"כ עמוק, שאפשר להושיב 2 ילדים. אמנם מי שיושב בפנים קצת מכווץ, אבל לא נורא.
עגלה פשוט כייפית!!!
החסרונות שלה:
אם תולים תיק כבד לעגלה מאחור, והילד במצב שכיבה, העגלה יכולה ליפול אחורה... [נדיר, אך יכול לקרות]
קשה לעלות איתה מדרגות, היא עולה רק לכיוון אחורי, ולא מדרגה מדרגה. כך שאם את לבד עם הילדים, או שהם ישנים, ממש כבד לעלות איתה 2 קומות....
קצת קשה ליסוע באוטובוסים עירוניים עם העגלה-במצב פתוח.

כללית, אנחנו מאוד מרוצים. עגלה שווה במיוחד.

תובנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה הקישור ליד 2
מריפרוף קצר ראיתי מקלרן ב 500
ועוד כמה עגלות ב700-800
את מצליחה להכנס?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה