בייבי מונסטרס הרבה יותר יפה. ריפוד מאד פרקטי ולא מתבלה כמו המאונטיין באגי. לי יש דגם ג'ינס כחול ולא רואים שום כתם. מאד קל לניקוי. בדגם ג'ינס יש גם אקסטרה הצללה לגגון, מה שאין המאונטיין באגי.
הקיפול קטן יותר. המאונטיין באגי תופסת המון מקום בתא המטען.
בדגם החדש של הבייבי מונסטרס יש אפשרות להרים את הרגליים מקדימה ולהעביר את הגגון קדימה, כך התינוק מול העיניים וזה מתאים מגיל 0.
אני כבר שנה ו3 חודשים עם הבייבי מונסטרס. בעיני עגלה מושלמת.
גם אני ממעריצות הביבי מונסטרס (ג'ינס אפור, בת שנה ורבע). עגלה מעולה, השתפשפה מעט בחלקים הצדדיים התחתונים - ממקומות מעבר צרים במיוחד.
הייתה זקוקה לתיקון קטן (בורג שהתרופף) - טופל מיידית ע"י החברה. לאחרונה אני שוב חוששת שהיא קצת מתרופפת, אבל עדיין לא בדקתי לעומק.
לא התקלף בכלל, לא בידית ולא בפגוש. כן אולי בצדדים ממש - מעט נמתח, והס"מ האחרון מכל צד לא יושב פיקס על העגלה, אבל ממש לא מעבר לזה.יש לך כיסוי לידית?
חפשתי בכל ירושלים ולא מצאתי משהו תואם הידית של העגלה וגם של הפגוש רחבות מהסנדרט
פניתי לחברה (יש יש דגמים שכן מגיעים עם כיסוי לידית...)
מאוד התאכזבתי שהם אמרו לי שאין להם פתרון לזה
(מאוד הרגיז אותי כי המוצר קיים רק לא משוווק ומגיע בדגמים מסוימים)
אשמח אם עוד משהיא שנתקלת בבעיה תפנה לחברה אולי זה ישפיע עליהם למכור חלק זה בנפרד!
יש לך כיסוי לידית?
חפשתי בכל ירושלים ולא מצאתי משהו תואם הידית של העגלה וגם של הפגוש רחבות מהסנדרט
פניתי לחברה (יש יש דגמים שכן מגיעים עם כיסוי לידית...)
מאוד התאכזבתי שהם אמרו לי שאין להם פתרון לזה
(מאוד הרגיז אותי כי המוצר קיים רק לא משוווק ומגיע בדגמים מסוימים)
אשמח אם עוד משהיא שנתקלת בבעיה תפנה לחברה אולי זה ישפיע עליהם למכור חלק זה בנפרד!
לי יש מאונטין באגי, מאד מרוצה.מענין לשמוע דעה של מישהי שיש לה את המאונטיין באגי.
האם גם מזה מרוצים???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: