דרוש מידע - טיולון בוגבו בטרפלי או יויו? למבינות!
על מה אתן ממליצות? אני ממש מתלבטת............. אשמח לשמוע חוות דעת...... זה ממש דחוף לי......תודה!www.prog.co.il
דרוש מידע - טיולון יויו או בוגבו פרפר-חדש
מה עדיף לקנות?יויו או בוגבו החדש הבוגבו החדש אמור להגיע עוד חודשיים לארץ ומסתבר שיעלה בסביבות האלפיים יתרונות של הבוגבו ממה שמצאתי לבינתיים הסל מכיל 8 ק"ג וילד עד 22 ק"ג (היויו עד 15) הגגון נפתח ממש הרבה ומגן מהשמש (ביויו קצר מאוד) העגלה נפתחת ונסגרת בלחיצה אחת(ביויו כמה שלבים) חברה איכותית 4...www.prog.co.il
דרוש מידע - תכלס טיולון יויו או בוגבו?
רוצה לקנות עכשיו טיולון מתלבטת בין יויו 2 לבוגבו בטרפליי , לא מצאתי אשכולות עם מספיק מידע בנושא, ועכשיו יש אותה יותר בשוק אשמח לדעת על מעלות וחסרונות של שתיהןwww.prog.co.il
דרוש מידע - איזה יויו לקנות לתינוק בין 6 חד'
אני רוצה לקנות יויו לתינוק בין 6 חד' איזה דגם מומלץ, יויו/ יויו 2 או משהו אחר אשמח לכל מידע תודה רבה!www.prog.co.il
דרוש מידע - חייבת להחליט טיולון יויו או בוגבו
שמעתי על באטרפליי שתכלס העגלה לא חזקה וכבר הרבה החזירו לתיקונים זה נכון?www.prog.co.il
בהצלחה
גם בבוגבו זה לא 100% שכיבהבוגבו גם בגלל המצב שכיבה , קחי בחשבון שליויו אין שכיבה 180. והילד נרדם כמעט בישיבה!.
סליחה שמקפיצהתלוי בכמות המדרגות
בוגבו עדיף אם אין הרבה מדרגות
בביבילנד בבני ברק
הכי זול תנסי באתר ממלכה הקטנה.https://www.mommyshop.co.il/סליחה שמקפיצה
כמה עולה יויו מלאה כולל אבטיה וטיולון בבייבילנד? משהי יודעת?
ומה המחיר הכי זול שאפשר למצא אותה ?
מחיפוש מהיר בגוגל נראה כי טווח המחיר שלה הוא בין 2,600 ל- 3,300 ומעלה כמדומני
זו חנות? או מה?והיכן?הכי זול תנסי בממלכה הקטנה.
תשימי בעגלה ואחרי כמה ימים תקבלי קופון למייל 10% הנחה
יצא לך ממש משתלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: