עברית בוינדוס

שוקו1

משתמש רשום
קניתי מחשב חדש עם וינדוס באנגלית
התקנתי לו חבילת שפה, ורגע לפני שאני מעמיס תוכנות אני מתלבט, כדאי להחליף לוינדוס בעברית אמיתי, או שהחבילת שפה עושה את העבודה אותו דבר?

avi chazak

משתמש מקצוען
מצטרף למה שהביא לך יוסי
ולסיכום: ההמלצה הכי טובה היא להתקין ווינדוס מחדש בעברית זה פוטר המון המון בעיות בהמשך ובפרט למי שלא יודע איך להפוך את הכל אבל הכל לעברית וגם עדיין תמיד ישארו דברים באנגלית.

שוקו1

משתמש רשום
תודה רבה!
הוינדוס בעברית ידע לזהות את כל הדרייברים כמו המקורי מהחברה?
אם אני מתקין אותו בעברית מה הדרך הנכונה לעשות את זה? יש למיקרוסופט כלי שמורידים מהאתר שלהם, הם קוראים לזה התקנה נקיה אבל נדמה לי שזה לא כל כך נקי הוא משאיר את כל הוינדוס הישן על שלל קבציו במחשב

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה!
הוינדוס בעברית ידע לזהות את כל הדרייברים כמו המקורי מהחברה?
אם אני מתקין אותו בעברית מה הדרך הנכונה לעשות את זה? יש למיקרוסופט כלי שמורידים מהאתר שלהם, הם קוראים לזה התקנה נקיה אבל נדמה לי שזה לא כל כך נקי הוא משאיר את כל הוינדוס הישן על שלל קבציו במחשב
אם יש לך רישיון שיכול לעבור, אתה יכול להתקין התקנה נקייה.
בקשר לדרייברים זה תלוי אן קנית מחברה מוכרת או שקנית משהו סיני וכד'.
אם לא, תשדרג דרך קובץ ISO או דרך הכלי שציינת
ואחר כך תמחק את הקבצים הישנים שנשארו דרך הכלי "ניקוי הדיסק" (חפש בהתחל "ניקוי הדיסק" הקלק עליו ימני ובחר ב"הפעל כמנהל") כך גם זה יזהה לך את הדרייברים כפי שהיו.

שוקו1

משתמש רשום
מה זה 'רשיון שיכול לעבור' יש לי מחשב חדש ולא קיבלתי אתו תיעוד עם מפתח אבל הרשיון מקושר לחשבון המיקרוספוט שלי [כך כתוב שם] כך שהכלי אמור לזהות שיש לי איזה רשיון.
המחשב הוא Huawei Matebook X PRO
הוינדוס יזהה לבד את כל הדרייברים?
[אגב זה כלי מדהים, הוא קטן וקל ומסך בגובה של מחשב 15]

avi chazak

משתמש מקצוען
מסתבר שזה רשיון שצרוב בביוס (זה רשיון דיגיטלי שמגיע עם המחשבים החדשים)
וכל אופן אפשר לראות את הרשיון ע"י הקלדת הפקודה הבאה
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען
תפתח את שורת הפקודה (cmd) ותרשום:
slmgr -dli

אם יהיה רשום OEM זה רישיון לטכנאי להתקנת המחשב כמו שכתב @avi chazak ולא יכול לעבוד על התקנה חדשה
אם יהיה רשום RETAIL זה רישיון שיכול לעבוד על התקנה חדשה
אם יהיה רשום VOLUME זה אומר שזה פרוץ

בקשר לדרייברים אין בעיה כי תמיד תוכל להתקין אותם מכאן

avi chazak

משתמש מקצוען
בנוסף על מה שכתב יוסי
חשוב לציין שברשיונות דיגיטליים גם לאחר פירמוט והתקנה חדשה ונקיה הרשיון מזוהה לבד עם העלאת הווינדוס החדש ולא צריך לעשות שום דבר בנוסף
וספציפי למה שכתבת
אבל הרשיון מקושר לחשבון המיקרוספוט שלי [כך כתוב שם]
זה ברגע שאתה פותח חשבון במייקרוסופט זה אוטומטי מביא לך את זה כך (כך זה גם אצלי)

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לפי הידוע לי ומניסוני

לא משנה איזה רשיון יש

אם זה OEM או RETAIL

בWIN10 , יש דבר שנקרא רשיון דיגיטלי ולכן תמיד אם המחשב הזה היה עליו רשיון מקורי של ווינדוס אפשר לפרמט ללא בעיה והוא יקבל אקטיבציה אוטומטי

זה נכון מ10 ל10
במעבר מ7 ל10 זה לא תמיד כך

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה