דרוש מידע עבור קניית מקרר

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
שבוע טוב,
אנו לפני קניית מכשירי חשמל.
לגבי מקרר הציעו לנו מקרר של חברת האייר דגם 4626.
מכירים? יש אותו למשהו?
יש המלצה לגבי מקרר אחר?
הנתונים שלנו הם מקרר עם נפח של 660 ליטר רוחב 91 ס"מ
סביבות מחירים 7,000 / 8,000.
תודה רבה ושבוע מבורך!

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ממליץ לקנות אותו כבר עם התקן שבת (בחנויות שמוכרים למגזר החרדי תמצאו כבר מותקן עם התקן שבת)
אחרת המחיר של התקן שבת למקרר כזה יעלה לכם עוד 850 ₪

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
תודה! אכן, הציעו לנו עם התקן שבת.
אבל איך המקרר? מומלץ?

אבישלום

משתמש מקצוען
עימוד ספרים

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אשמח להמלצות נוספות

צפורה לוי

משתמש מקצוען
אנחנו קנינו בפסח, כלומר כמעט חצי שנה.
באופן כללי מרוצים מאד.
באופן פרטי, המקרר נחשב גדול מאד, אבל למעשה היה לי בו הרבה פחות מקום מאשר באמקור הישן והאהוב.
א. המקפיא גדול ומרווח, מחולק מצוין ומאד נח. אבל מידי גדול ביחס למקרר, ולוקח ממנו מקום יקר (בשבילי)
ב. חשבנו שבמקרר נוכל להתאים את המדפים לפי הצרכים שלנו, התברר שמיקום המדפים קבוע מראש. אין לי שם מקום לסיר גבוה! וסה"כ הנפח לא מספיק לצרכים שלי. גם הדלתות מחולקות אחרת, בצורה שאולי נוחה לחלק מהאנשים, אבל מבחינתי גם גוזלת מקום יקר
יש לנו התקן שבת. אמרו לנו להעביר לרמה 2 (לא יודעת מה זה, אבל לוחצים במקום עד שמגיע 2). בשבת הרגשתי שהמקרר ממש לא מקרר. אחרי שבת ראיתי שהטמפרטורה בו עלתה ל-11! ולא הכנסנו אליו הרבה דברים, והשתדלנו להקפיד על סגירת דלתות במהירות.

אנחנו קנינו כשהיה מבצע במתחם פרקטי, לחתנים וכלות בירושלים (לאחר חתונת ילד. צריך לבדוק שם תנאי זכאות)
שיהיה לכם בחירה מוצלחת, ותשתמשו בבריאות!

מושמוש:-)

משתמש מקצוען
אין לי שם מקום לסיר גבוה!
מוזר
את בטוחה שיש לך את הדגם הספציפי הזה?
כי לנו יש אותו קרוב לשנה,
מרוצים מאוד +
גובה המדפים נתון לשינוי, ובהחלט ניכנס לנו סיר גדול וגבוה!
המקרר מכיל הכלללל, המקפיא גם בסדר גמור.
מומלץ!

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יש לנו התקן שבת. אמרו לנו להעביר לרמה 2 (לא יודעת מה זה, אבל לוחצים במקום עד שמגיע 2). בשבת הרגשתי שהמקרר ממש לא מקרר. אחרי שבת ראיתי שהטמפרטורה בו עלתה ל-11! ולא הכנסנו אליו הרבה דברים, והשתדלנו להקפיד על סגירת דלתות במהירות.
מוזר שאמרו לך להשים על רמה 2 זה מאוד חלש מומלץ להשים על רמה 5 ואם זה לא מספיק להעלות עד לדרגה 7

פישל לוי

משתמש מקצוען
לא יודעת להמליץ על מקרר מסוים (מלבד הסמסונג שיש לי כבר כ-13 ש'), אבל ממליצה מאאאאאד רק על מקרר הפוך (תא הקפאה למטה), זו איכות חיים שאי אפשר להשוות! שווה את ההפרש במחיר.
שתהיה לכם בחירה מוצלחת

3524

משתמש סופר מקצוען
ננצל את ההזדמנות, יש לנו למכירה מקרר בקו גדול עם התקן שבת, הוא חדש לחלוטין ועדיין באריזתו, צבע נירוסטה כהה, בהנחה של 200 שקל מכל הצעה זולה שתקבלו מכל חנות שהיא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה