נכתב ע"י naamah;507182:אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י דויד א;507186:נשמע/נראה מעניין (-:
נכתב ע"י naamah;507182:אז מכבים את המחשב לפני שהם מגיעים הביתה...?
לי זה לא נשמע נוח כי אני צריכה לעבוד מול חלל פתוח.
אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י naamah;507182:אז מכבים את המחשב לפני שהם מגיעים הביתה...?
לי זה לא נשמע נוח כי אני צריכה לעבוד מול חלל פתוח.
אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י טובי;507220:לי יש ארון כזה ואני מרוצה ממנו עד הגג
הדלתות מחולקות ל2 כך שהתחתונות נעולות תמיד וכך אין לילדים גישה למחשב
בארון יש מדפים ומגירות, מגירה למדפסת ומגירה לסורק
ממש משרד קטן .קניתי בשוהם בירושלים.
יש להם דגמי סטנדרט, וניתן לערוך כל שינוי שרוצים.
ממליצה לעובדות מהבית!
אבל מול מקור האור או נגדו הצבעים במסך יוצאים מעוותים!!נכתב ע"י pr;508260:לי זה עושה כאב ראש...
יש כזה להורים שלי,
ואצלי עשיתי עם מרחב פתוח, פונה בזווית לחלון,
אחרת אני מרגישה חנק לשבת הרבה זמן בתוך ה'בונקר'...
וגם באמת זה לא כל כך נוח ברגליים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: