האמת היא שאין לי מושג על מה דיברת לגבי קיפולים...מיוחד.
הערה קטנה אפשר? וגם שאלה.
באשת חיל רואים ממש את הקיפול של הקלף. חבל.
וכן באיזה דיו עשית את הצבע הכחול והזהב?
כנראה שמה שראיתי הוא השרטוט? אני מדברת על קו לאורך הקלף. כלומר באמצע העיגול.האמת היא שאין לי מושג על מה דיברת לגבי קיפולים...
הקלפים נבחרו בקפידה וממוסגרים בזכוכית כפולה..(מעלה גם לפני מיסגור כך אפשר לראות בבירור את הקלף)
האמת היא שכרגע אני לא משקיע בנושא הצילום (מפאה תקציבית)יפיפה!!!
לדעתי המסגור מוריד מהיופי שלהם, לפחות בתמונות ככה זה מתקבל.
כשראיתי את התמונות הראשונות אמרתי "נחמד"
כשראיתי את האחרונות אמרתי "וואו"
כן... האמת היא שרשמתי סת"ם תרתי משמעוואו! באמת סת"ם אומנות, ולא סתם...
האמת היא שכן..עוד לא ענית לגבי הדיו הצבעוני.
או שזה סוד מקצועי???
חבלהאמת היא שכן..
דיו מיוחד(זה יחודי לי בתחום הזה לכן מעדיף לא לשתף)
באמת חבל (עבורכם) ראיתי שגם אתם מתעסקים בתחום.
כן.. לזה התכוונתי.לא אני מתעסקת. בעלי.
והוא מתעסק יותר בסת"ם פחות ביודאיקה
הרבה הצלחה
באמת רעיון יפיפה למתנה....מה העלות של האשת חיל עם הכינור? וכן מה הגודל?כן.. לזה התכוונתי.
גם אני מתעסק בסת"ם וגם בתחום הזה (כיום יש הרבה ביקוש גם בנושא הזה- מתנות יותר רעיוניות ולא שיגרתיות)
יש לי אשת חיל כזה אם אפשרות למסגר אותו בין שתי זכוכיות לתליה על הקירכן.. לזה התכוונתי.
גם אני מתעסק בסת"ם וגם בתחום הזה (כיום יש הרבה ביקוש גם בנושא הזה- מתנות יותר רעיוניות ולא שיגרתיות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: