דרוש מידע סתימת סדק במיחם

יונלה

משתמש מקצוען
סתם שאלה,
איך זה קרה?
האם ניקיתם לאחרונה את המיחם?

ניק כמעט בלי ראש

משתמש מקצוען
השאלה אם זה מותר עם מי שתיה
קחי בחשבון שגם אפוקסי שאמור לעמוד בטמפ' של 280 מעלות, אמור לעמוד בה לפרקי זמן קצרים יחסית ולא בחשיפה ממושכת (כמו במקרה של מיחם). לאורך זמן, הצבע שלו ישתנה וכך גם התגובה הכימית שלו – מה שבהחלט יכול לשחרר גזים (רעילים או לא). עם זאת, כנראה שהחומרים שהוא ישחרר, גם אם הם באים במגע עם אוכל ונכנסים לגוף, יהיו במינונים זעירים, ולא יגרמו לך לשינויים ב-DNA או יצמיחו לך זנב…

שרה ש.

משתמש רשום
קחי בחשבון שגם אפוקסי שאמור לעמוד בטמפ' של 280 מעלות, אמור לעמוד בה לפרקי זמן קצרים יחסית ולא בחשיפה ממושכת (כמו במקרה של מיחם). לאורך זמן, הצבע שלו ישתנה וכך גם התגובה הכימית שלו – מה שבהחלט יכול לשחרר גזים (רעילים או לא). עם זאת, כנראה שהחומרים שהוא ישחרר, גם אם הם באים במגע עם אוכל ונכנסים לגוף, יהיו במינונים זעירים, ולא יגרמו לך לשינויים ב-DNA או יצמיחו לך זנב…
לגבי הזנב באמת חשוב שהרגעת אותי
השאלה מה לגבי חצ'קונים

112123

משתמש מקצוען
לא ניסיתי על מיחם
אבל יש דבק סיליקון לחום גבוה מאוד
אפילו עד 325 מעלות !
דבק אפוקסי,
חפשו את המתאימים למתכות.
אני אחד שתמיד משתדל לתקן לפני שאני זורק
אבל לא שווה לסכן את הבריאות בשביל 200 ש"ח
אא"כ יש אפשרות להלחים שזה כנראה לא מזיק לבריאות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה