הנושא מאד מורכב, ואין לחשוש לכלום, תעשי בדיוק כפי שתמיד עשית בלי להתייחס למה שאני שואל כאן. כאן לא המקום לדיונים הלכתיים, אבל העזרה שלכן עוזרת לי. תודהיש בעיה הלכתית של הפרשת חלה משני סוגי עיסות?
אז למה אתה שואל?הנושא מאד מורכב, ואין לחשוש לכלום, תעשי בדיוק כפי שתמיד עשית בלי להתייחס למה שאני שואל כאן. כאן לא המקום לדיונים הלכתיים, אבל העזרה שלכן עוזרת לי. תודה
לצורך בירור הלכתי, אבל אני לא המרא דאתרא של פרוג! ואין כאן המקום לפתוח בדיון מורכב ורגיש (מי שמ''מ רוצה לעיין בחזון איש יו''ד סימן קצח, יבין כוונתי)אז למה אתה שואל?
וודאי יש ענין, השאלה תלויה בדעתן והתנהגתן של אלו שאופות חלות, תודה.יש ענין לשאול נשים? לא צריך פשוט לעיין בספרים ו/או לשאול רבנים?
או שזה דבר שתלוי בהנהגת בני אדם?
למה באמת?השאלה תלויה בדעתן והתנהגתן של אלו שאופות חלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: