דרוש מידע סקר חיסונים קרונה

• פותח הנושא TAKT
  • פורסם בתאריך

TAKT

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
מספר חולים קשה ל100 אלף איש.
20210810_152009.jpg

מקור:

אני וביתי

משתמש מקצוען
לפי הסקר בנתיים יש 12.5 אחוז שלא התחסנו שזה לדעתי הרבה מידי אבל מצד שני יש גם 41 אחוז מחלימים משהו שלא ידוע אפילו בסרולוגי במודיעין עילית שהגיעו ל33 אחוז בקרב ילדים.
נ.ב. האם במודיעין עילית בסרולוגי וכן בשאר הארץ האם בדקו רק לא מחלימים או בדקו את כולם?

אברום 613

משתמש פעיל
אחוז המחוסנים במודיעין עילית הוא פחות מ30% וכן באלעד, בבני ברק 35% (נכון להיום בבוקר) ע"פ נתוני משרד הבריאות
אני לא יודע כמה אחוז מחלימים, אם נדע, נבין כמה אמורים להיות לא מחוסנים

מולטימדיה 10

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אחוז המחוסנים במודיעין עילית הוא פחות מ30% וכן באלעד, בבני ברק 35% (נכון להיום בבוקר) ע"פ נתוני משרד הבריאות
אבל הרבה מהם מחלימים.
גם כאלה שלא נבדקו רשמית.
לי ידוע על כמה שהיו בקרבת חולה מאומת והיו להם תסמינים נשארו בבידוד אבל לא רצו להיבדק כדי לא להיכנס לרשימה של משרד הבריאות...

אברום 613

משתמש פעיל
אבל הרבה מהם מחלימים.
גם כאלה שלא נבדקו רשמית.
לי ידוע על כמה שהיו בקרבת חולה מאומת והיו להם תסמינים נשארו בבידוד אבל לא רצו להיבדק כדי לא להיכנס לרשימה של משרד הבריאות...
נכון, זה ברור שיש הרבה מחלימים נסתרים,
אבל לא מובן למה לא רצו לעשות בדיקה , הרי כך יהיו מחלימים, תו ירוק וכו'

מולטימדיה 10

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכון, זה ברור שיש הרבה מחלימים נסתרים,
אבל לא מובן למה לא רצו לעשות בדיקה , הרי כך יהיו מחלימים, תו ירוק וכו'
זה היה בזמנו עם הסגרים על ערים אדומות בלבד...
כשהפציע התו הירוק יכלו לעשות בדיקת נוגדנים ולקבל.

איזה שם?

משתמש מקצוען
זה היה בזמנו עם הסגרים על ערים אדומות בלבד...
כשהפציע התו הירוק יכלו לעשות בדיקת נוגדנים ולקבל
לחולים לשעבר ב''ה /מחלימים ניתן להבדק סרולוגית בקופ''ח לגילוי נוגדנים (בדיקה פשוטה , בדומה לבדיקות שעורכים כעת לילדים מתחת לגיל 12, כמובן שלא כדי לומר את כל האמת הזו לרופא בעת הבקשה אלא לבקש בדיקה עקב נוכחות ע''י חולה וכדומה) וכן לאחר 3 חודשים ניתן לקבל כרגיל את שני החיסונים -גם אם לא נמצאו נוגדנים /לא דווח למשרד הבריאות בשעתו ביררתי זאת לעומק עקב מצב רפואי עם 3 רופאים מתחומים שונים כדאי להתיעץ בכל מקרה לגופו כמובן

אני וביתי

משתמש מקצוען
דיברתי על תוצאות הסקר כאן לא כולל ילדים.

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הסקר לא משקף את המצב באוכלוסיה, לא מאמינה שיש רבים מעל גיל 50-60 בפרוג.
כמובן- גם לא ילדים מתחת גיל 13-14.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה