זה גם טובללא מילים!
השראה מטורפת בשבילי
כשאנחנו שוקעים בציור, לא מרגישים את הזמן וגם לא סופרים. בכל זאת נראה שעה או שעתיים. קודם כל רואים את התמונות בראש, אחר כך זה רק ביצוע.השראה מטורפת בשבילי
אני מאוהבת בציורים אלו
כמה זמן לוקח לצייר כזה דבר ואיך? כנראה אני יצטרך ללמוד כדי לקבל תשובות....
הלוואי שתמיד אחשוב שאני צריך להגיע לרמה יותר טובהאימאאאא הלוואי שאני יגיע אי פעם לרמה הזאת זה נדירררר!!!!
באמת כמה זמן זה לוקח ??
מצטער לאכזב. הכרך השלישי (והאחרון) של דון קרלוס כבר הודפס. מוקדם לפרט בשלב זה על הסיפור החדש. זו רק טעימה.ווואו וואו וואווווו!
חלק הבא של דון קרלוס, נכון?
מטורף- אין מילים שיביע מה זה באממת!
אני מרשהאם יורשה לי לשאול.. כמה שכבות של סקיצות אתה עושה בד"כ?
אה כן. 1סליחה, אם יורשה לי לדעת..
רק אחדחח תודה!!
מה, רק אחד?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: