באמת מתפללת עליה!!וואו, כחברה מסורה הייתי ממליצה לך לקנות לעצמך ספר תהילים ולהתפלל עליה.
את באמת חושבת שאם תביאי לה ספר כזה זה יגרום לה לשינוי תזונה?
זה נשמע שהיא לא יודעת.היא אולי תקרא, אבל לא נראה לי שזה מה שיגרום לה לשינוי...
זה לא שהיא לא יודעת את הנזקים של המאכלים הלא בריאים.
זה אולי יגרום לה פחות להנות מהאוכל...
דבר אחד אני יכולה להגיד לך אין חוקים במאה אחוז לגבי בריאות כל אחד ומבנה הגנטי שלו חוץ מזה אולי היא מוסיפה גם דברי בריאות שמנטרלים לה את הזנק פןד לצער פגשתי אנשים מאוד בריאותיים ןלצערי.. לא צריך ספרים לאט ובסבלנות.לאכול כדי לחיות- ג'ואל פורמן
תודה על הפידבק, מחמם את הלב ונעים לשמועהמסע האמיץ של אביגדור
איפה @שירי כהן ?
אם את לא מכירה, זה ספר קומיקס לילדים (גם ילדים שגדלו..) שמסביר ממש יפה את הנושא של השפעת המזון על הגוף
אני מאמינה שפחות יעניין אותה ספרים כבדים עתירי הפחדות
אבל כשקוראים ספר קליל ונחמד עם הציורים המקסימים של שירי, זה נראה אחרת...
לא בהכרח שאנשים חולים מתזונה לקויה. סבתא שלי חיה עד גיל 90 והתזונה שלה הייתה זוועתית.לא חושבת שהפחדה מספר אמורה לעזור.
צריך לרצות את זה.
(כן עוזר ההפחדות כשזה מישהו קרוב שחולה, וגם אז רק אם חשבו על זה קודם)
מעניין, גם לי יצא להכיר 2 קרובי משפחה - אחד הקפיד מאוד על תזונה בריאה וכו' ונפטר מהמחלה בשנות החמישים לחייו, השני אכל רגיל וצרך סוכר בכמות מעט יותר גבוהה מהרגיל והגיע מתוך בריאות עד כמעט לגיל מאה.יש לי קרובי משפחה שהבעל מגיל צעיר עישן, אכל כל מה שהיה בא לו, ומעולם לא התחשב בכמויות סוכר או מלח באוכל. אשתו לעומתו היתה סמל הבריאות, שמרה על תזונה נכונה, כושר וכו'.
האישה נפטרה בגיל צעיר מאוד ממחלה קשה, ובעלה שיבדל לחיים ארוכים כבר מבוגר מאוד, ומסתובב במרץ, צוהל ובריא.
לא שאני מנסה להגיד שצריך ללמוד מזה, כי האדם כן אמור לשמור על גופו ולהזהר במה שהוא אוכל, אבל לא לשכוח שיש כאן כמובן הרבה ס"ד , וגם גנים ותורשה.
בדיוק כמו שיש את האנשים שיאכלו כל הזמן שוקולד וחטיפים וישארו רזים, ויש כאלה שלא יאכלו כמעט כלום וישארו שמנים.
ותהיי בטוחה שאם ח"ו יגרם לה מזה נזק בריאותי אפילו קל מאוד (כולסטרול גבוה לדוגמא בבדיקת דם) היא תעצור מעצמה מהר מאוד.
אותי בכל אופן היה מעצבן אם חברה היתה מעיזה לקנות לי ספר כזה, גם אם הכוונות שלה טובות ביותר. אולי את יכולה לספר לה בהתלהבות על ספר כזה שעשה לך מהפך בחיים, ואם מעניין אותה לשאול אותו ממך.
ספרי לה על הילדים שנפטרו אחרי סריססו את הבית ועל נפטרי מירון ועל הנפטרים מתאונות דרכים רק השנה וכן על נפטרי הקורונה שיכול להיות שחלקם "לא אכלו בריא".....רוצה לזעזע חברה שסדר היום הרגיל שלה מלא בבורקסים, חמצוצים ושאר מרעין בישין..
מחפשת לקנות לה ספר יסודי, אמיתי ו--מפחיד.
בנושא הבריאות.
על מה הייתם ממליצים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: