קוראים לו "להיטי עולם הישיבות" הוא ספר מצויין אני מכיר אישית את המו"ל ואף עזרתי לו מעט.יש ספר עם אקורדים לשירים ישיבתיים כולם ב am לא זוכר את שם הספר והיכן אפשר להשיגו. אם מישהו מכיר כאןאשמח מאוד אם יוכל לעדכן כי אני זקוק לו בדחיפות!
הגישה של כותבי החוברת היא - כפי שכתוב בהקדמה - שירים מסובכים הם ניסו לפשט כמה שיותר, ושירים פשוטים לקשט ולהוסיף אקורדים 'מעניינים' יותר, בגדול האקורדים מקצועיים, הרוב בAM אבל עד כמה שזכור לי, לא הכולאם הכל בAM השאלה האם מדובר על אקורדים מקצועיים כולל טנצ'נים מוקטן מוגדל, בס משתנה. בקיצור אקורדים מקצועיים או שהכל אקורדים ברמה מאוד בסיסית?
האם זה רק לגיטרה או גם לאורגן ?הגישה של כותבי החוברת היא - כפי שכתוב בהקדמה - שירים מסובכים הם ניסו לפשט כמה שיותר, ושירים פשוטים לקשט ולהוסיף אקורדים 'מעניינים' יותר, בגדול האקורדים מקצועיים, הרוב בAM אבל עד כמה שזכור לי, לא הכול
הספר נקרא "להיטי עולם הישיבות עם אקורדים לגיטרה",, כי רוב בחורי הישיבות מנגנים על גיטרה, אבל האקורדים אותם אקורדים, כמובן ניתן להשתמש בזה גם לאורגן באותה מידה, והדברים פשוטיםהאם זה רק לגיטרה או גם לאורגן ?
איזה שירים יש שם ? עדכניים או ישנים מלפני דור ?הספר נקרא "להיטי עולם הישיבות עם אקורדים לגיטרה",, כי רוב בחורי הישיבות מנגנים על גיטרה, אבל האקורדים אותם אקורדים, כמובן ניתן להשתמש בזה גם לאורגן באותה מידה, והדברים פשוטים
עדכניים מאוד, כלומר גם שירים שיצאו ממש בימי הוצאת החוברת, אבל נמצאים גם להיטים ישנים שנשארו בפלייליסט, אבל ממש רק מה שבפלייליסט, אני יכול בעיקרון לתת דוגמאות, תשאלו על סגנון ואני אגיד איזה שירים ישאיזה שירים יש שם ? עדכניים או ישנים מלפני דור ?
אני שואל כי אין לי כרגע נגישות לחנות מוזיקה
תודהבדרך אגב, ממש בימים אלו מדפיסים כמות נוספת, עם מעט תיקונים גם, אם אתם רוצים להמתין ולקנות את המהדורה המשופרת (לא יהיו שירים חדשים רק מעט תיקונים) כדאי להמתין שתגיע הכמות החדשה, אם זה רלוונטי, אוכל לברר לכם אצל המו"ל מתי זה יוצא, לברר?
זה גם מגיע עם אלבום השירים (או שאני צריך להכיר את השירים )?בדרך אגב, ממש בימים אלו מדפיסים כמות נוספת, עם מעט תיקונים גם, אם אתם רוצים להמתין ולקנות את המהדורה המשופרת (לא יהיו שירים חדשים רק מעט תיקונים) כדאי להמתין שתגיע הכמות החדשה, אם זה רלוונטי, אוכל לברר לכם אצל המו"ל מתי זה יוצא, לברר?
ייתכן שניתן להזמין או משהו כזה, כדאי לך להתקשר למפיץ בטלפון שמופיע בפרסומת למעלה ולשאול, אם מתעוררת בעייה, אולי אתן לך את הטלפון של המו"ל בעצמותודה
רק שכרגע לא רלוונטי כי אצלינו אין חנות מוזיקה ועד שאני אגיע לירושלים או ב"ב ...
מה הכוונה? כתוב על כל שיר מי הלחין ומי ביצע ומי כתב את המילים וכאלו, מ הכוונה עם אלבום?זה גם מגיע עם אלבום השירים (או שאני צריך להכיר את השירים )?
הוא התכווין שאם הוא לא מכיר חלק מהשירים, אז השיר עצמו מצורף בדיסק ?מה הכוונה? כתוב על כל שיר מי הלחין ומי ביצע ומי כתב את המילים וכאלו, מ הכוונה עם אלבום?
מה פתאום? יש שם מאות שירים, רצית שיביאו את הכול? חוץ מזה - זכויות יוצרים - הוא אמנם שילם לכולם על הזכויות אבל לא בשביל למכור את השיר אלא בשביל למכור את האקורדים שלו, אני מאמין שזה מחיר אחרהוא התכווין שאם הוא לא מכיר חלק מהשירים, אז השיר עצמו מצורף בדיסק ?
אני רק הסברתי את השאלהמה פתאום? יש שם מאות שירים, רצית שיביאו את הכול? חוץ מזה - זכויות יוצרים - הוא אמנם שילם לכולם על הזכויות אבל לא בשביל למכור את השיר אלא בשביל למכור את האקורדים שלו, אני מאמין שזה מחיר אחר
@ברוך ר אז ככה.
חדשה מעודכנת ?@ברוך ר אז ככה.
ככל שידוע לי המו''ל עובד כעת על הוצאת חוברת חדשה, אין לי מושג כמה זמן זה ייקח.
בעניין איך ניתן להשיג, בעיקרון יש את זה בחנויות נגינה חרדיות כמו שכתבתי, אבל אני אשאל אותו איך אפשר ואיזה טלפון ניתן לפרסם כאן, ואעדכן כאן בעז"ה בקרוב.
אם יש עוד שאלות אפשר לשאול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: